DIY-säilytyspurkit

Mattamustaa spraytä, lasipurkkeja kansineen (kurkkupurkkeja, hillopurkkeja tms.) kivat nupit ja porakone, siinä tarvittavat välineet. Meillä lapsilla, varsinkin tytöllä on todella paljon kaikkea pientä tavaraa ja mistään ei voi luopua, kaikki pitää säilyttää. Onko tuttua? 🙂 Oli siis keksittävä pikkutavaroille paikka. Korulaatikot on jo aivan täynnä. Pinnejä, hiuslenksuja, käsikoruja, kaulakoruja, nilkkakoruja..niitä löytyy 😀 Yritin muistella että ei minulla vaan tuon ikäisenä ollut noin suurta koruvarastoa, tyttö on vakaasti sitä mieltä että kyllä prinsessalla pitää riittävä määrä koruja olla 😉 Niimpä niin! 

26.jpg

28.jpg

Nyt lopuille tavaroille löytyi paikka ja ajattelin tehdä vielä muutamia purkkeja lisää kun nuppeja vielä jäi. Kunhan ensin saadaan tyhjennettyä parit lasipurkit 🙂 Tänään on luvattu aurinkoista säätä melkein koko Suomeen, nautitaanhan ihanasta päivästä <3

Oikein hyvää viikonloppua!

27.jpg

 

 

 

 

20 kommenttia “DIY-säilytyspurkit

  1. Kiitos Jenna 🙂 Olen nähnyt pinterestissä kuvia purkeista joihin on liimattu muovieläin kanteen kiinni. Siitä se idea sitten lähti 🙂 nuo pysyy hyvin kiinni kun porasin reiän kanteen.

 1. Tosi kivat purkit. Vieläköhän meille tällaisiakin jonnekin mahtuis… Saman aiheen parissa on täälläkin puuhailtu, mutta kivoja purkkeja on vaan aina pakko haalia lisää.

  1. Mahtuu mahtuu 🙂 Purkkeja ei oo koskaan liikaa, ei muuta kuin porailemaan! Lastenhuoneeseen teen vielä lisää noita, nuppeja ei ollut ku neljä mutta hommaan lisää.

 2. Onpa kätevä idea 🙂 Löysin blogisi ja jään kyllä lukijaksi, mielenkiintoiselta vaikuttaa! Käy vierailemassa jonnadreaming.blogspot.fi 🙂

  1. Heippa Jonna ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! Kiva kun jätit kommenttia, tulen vierailulle 🙂

 3. Aivan mielettömän ihania purkkeja! Mistä tuommoisia nuppeja saa?

  1. Kiitos Jossu!<br />
   Nupit olen ostanut n.vuosi sitten Kärkkäseltä, muistaakseni vitosen maksoi paketti, tosi edullisia 🙂 Nyt löysin niille vihdoin käyttöä.

 4. Hei ihan mielettömän hieno idea!!! 🙂 kiitos vinkistä 😀

 5. Voi miten ihana idea! Nyt on pakko kysyä, että miten nuo nupit on kiinni? Onko nissä joku ruuvi systeemi? Kun jäi mietityttämään, että ei kai ne lähde irti kun pyöräyttää kannen auki? Sinulla on kyllä aina ihan loisto ideoita! 🙂

  1. Kiitos Terhi tuhannesti &hearts; kiva kuulla että täältä saa ideoita :)<br />
   Joo nupissa on valmiina kierteet ja kannen alapuolelle kiristin nupin mutterilla kiinni. Hyvin pysyy 🙂 Nämä on sellaisia nuppeja joita vaihdetaan esim. lipastoihin ja kaapinoviin, niin niissä on kierteet valmiina.

  1. Kiitos &hearts; Nupit olen ostanut noin vuosi sitten Kärkkäiseltä, en osaa sanoa löytyiskö sieltä vielä näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *