SUMMER

36-horz.jpg

30-horz.jpg

31-horz.jpg

Voi vitsi miten upeista ilmoista me ollaan saatu nauttia koko alkuviikko! Kunnon kerros aurinkorasvaa ja hattu päähän niin kylläpäs on ollut kiva ottaa aurinkoa pihalla samalla kun on aherrettu puutarhan kimpussa. Tänään onkin tiedossa pihan siivoamista, sen verran eilinen myrsky sotki pihaa. 

Myrsky saapui ihan yhtäkkiä ja täytyy sanoa että oikeasti pelotti, pelkään ukkosta. Ja lapsille tietenkin yritin näyttää että ei yhtään pelota 😀 Siihen vielä päälle kamala tuuli ja sade, puut huojui talon päällä. Onneksi myrsky meni yhtä pian ohi mitä tulikin ja säästyttiin vahingoilta.

Nämä kuvat on otettu paria tuntia ennen myrskyn saapumista, silloin ei ollut tietoakaan tuulesta tai salamoinnista. Lapset pulikoi uima-altaassa ja minä istutin tuijia ja muita puita pihalla. Ihanaa kun kesä saapui jo toukokuussa. Sen kunniaksi haettiin kesäkukkia leikkimökin eteen ja terassille. Ja istutettiin siemenet kasvimaalle, jospa sato olisi yhtä hyvä kuin edellisinä vuosina. Mukavia hellepäiviä! Loppuun vielä toukokuun kuva 10-kuvaa kesään haasteeseen. Se onkin ensi kuussa viimeinen kuva haasteeseen liittyen. 

34.jpg

J / white & black - -

4 kommenttia “SUMMER

 1. Mielettömiä kuvia. Just mun pieni ihminen kysy tänään &quot;Äiti, etkö sä halua edes että perhonen lentää sun käteen&quot;? HAhahha…sitä ennen puhuttiin punkeista ;).<br />
  <br />
  Ihanaa kesänalkua J &hearts;

  1. Kiitos S! Voi toista &hearts; <br />
   Kääk, punkit on ällöjä, viime kesänä kissasta niitä irrotin! <br />
   Tyttö oli aivan onnessaan kun perhonen istahti kädelle ja sattui kamerakin olemaan vieressä ni nappasin kuvan 🙂 <br />
   <br />
   Kiitos! Teille myös ihanaa kesän alkua &hearts;

 2. Ihanan kesäisiä kuvia! Täytyy itsekin hakea kesäkukkia viimeistään viikonloppuna 🙂

  1. Kiitos 🙂 ihana kun tuli kesä &hearts; Kesäkukkia oli tullut jo vaikka minkälaisia, pitää itsekin hakea vielä etuterassille kukkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *