Olohuoneen matto

Minulta on paljon kyselty tuosta olohuoneemme matosta joten ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksen. Vuosi sitten tilasin puuvillaisen maton*  Ellokselta* ja olen tykännyt sen helppohoitoisuudesta. Aluksi mietin voiko luonnonvalkoista mattoa ostaa lapsiperheeseen, mutta kätevää kun sen voi kääntää toisinpäin likaantuessa (leikkasin vain lappuset irti toiselta puolen). Vasta käytin maton pesulassa kun molemmat puolet oli käytetty. Jos minulla olisi kuivauspaikka matolle, niin olisin pessyt sen itse painepesurilla pihalla.

Matto on kooltaan 200x290cm ja enää en osaisi pienempää kuvitellakaan olohuoneeseen, kun silmä on tuohon tottunut. Minulta kysyttiin myös pysyykö matto paikoillaan ilman liukuestettä. Pienemmän koon alle suosittelen liukuestettä, tämän alle ei tarvitse koska sohva ja pöytä pitävät maton paikoillaan. Pinta on hieman räsymattomainen ja väriltään luonnonvalkoinen, ei kuitenkaan kellertävä. Helppo viedä ulos tuulettumaan kun ei paina paljoa, vaikka kokoa löytyy. Tyytyväinen olen ollut ostokseeni ja käytin vielä alekupongin, joten paljoa ei jäänyt matolle hintaa. 

1.jpg

 

35.jpg

Hyvää viikonloppua kaikille, toivotaan aurinkoisia kelejä! Huomenna ajattelin laittaa uudet korkkarit jalkaan ja lähteä ensimmäistä kertaa terassille tänä kesänä, jos sää suosii 🙂

 

                                                                                                      * Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *