Ihastunut

6.jpg

 

7.jpg

 

5.jpg

Ihastunut! No mihin? Tähän kasviin johon törmäsin puutarhalla, verililjapuu nimeltään. Puutarhalta sanoivat että syksyllä kasvin voi siirtää sisälle, toivotaan että kasvi pysyy hengissä ja saan siirtää sen sisätiloihin talven ajaksi. Laitoin vielä yhden muratin ruukkuun liljan seuraksi. Tämä oli se toinen idea minkä nappasin Kalajoen loma-asuntomessukohteen pihalta 🙂

Tänään on saunottu, paljuiltu ja grillailtu. Huomenna sama meno jatkuu, ah, niin ihana kesä!  Miehellä alkoi nyt vasta loma ja ei voisi enää parempia lomakelejä toivoa 😉 Aamulla auton nokka suuntaa kohti kesämökkiä ja järvimaisemia. Odotan jo innolla että pääsen kalaan ja järviveteen uimaan. Nimimerkillä; kahdeksan vuotta sitten viimeksi uinut järvessä ;D Nyt on pakko, ihan pakko uskaltaa. Ei voi enää olla kylmää vettä näiden helteiden jälkeen, eihän?

Rentouttavaa viikonloppua <3

6 kommenttia “Ihastunut

 1. Järveen siitä ja äkkiä 🙂 Meillä muuten naapurissa samainen kasvi ilmestyy pihalle joka kesä, viettää aina talvet sisätiloissa ja hyvältä näyttää.

  1. Uskalsin veteen muutaman kiljaisun jälkeen ;D oli mahtava uida pitkästä aikaa järvessä, huomenna uudestaan.<br />
   <br />
   Tuo kasvi oli ihan outo mulle, eka kerran tosiaan bongasin sen sieltä messuilta ja ihastuin 🙂 toivotaan että säilyisi talven yli.

 2. Minä ihastuin myös 😊 Siis nyt jälkijunassa, sinun kuviesi perusteella. Vieläköhän tuollaisia löytyisi? Mistä puutarhalta löysit omasi?

  1. Kiitos nopeasta vastauksesta… Lähden huomenna etsimään, kun terassi nyt vielä tuntuu kaipaavan juuri tuota kasvia. Ja yritän myös viedä sen syksyllä sisään. Toivottavasti vaan muistan ennenkuin Se paleltuu syksyn ensimmäisillä pakkasilla… 😊

  2. Googlen mukaan kasvi kestää pientä pakkasta, joten ei huolta jos unohtuu ensimmäisillä pakkasilla vielä ulos. Onnea etsintöihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *