Kesäillat..

Palasimme kotiin mökkilomalta. Voi että miten upeita maisemia, hiljaisuutta, auringonlaskuja ja hyvää seuraa. Talviturkki tuli heitettyä järvessä, wuhuu!! Ei se ollut edes kylmää. Edellisestä kerrasta oli ainakin kahdeksan vuotta. Uinnin jälkeen istuin laiturilla kuunnellen hiljaisuutta. Välillä kuului aaltojen liplatusta veneen mennessä ohitse, muuten oli ihan hiljaista. Rakastan mökkielämää ja kesäiltoja. Olisin voinut olla vielä vaikka viikon, perhe oli samaa mieltä, mutta kotonakin on välillä pyörähdettävä.

16.jpg

 

15.jpg

 

17.jpg

 

18.jpg

Kotiuduttuamme leivoin kesän ensimmäisen mustikkapiirakan tuoreista mustikoista. Viisi minuuttia kuvanoton jälkeen vuoka oli tyhjä 🙂 Sinne meni, liian herkullista! Seuraava lomamatka on tiedossa jo loppuviikosta, silloin suuntaamme Särkänniemeen. Iloa viikkoosi!

4 kommenttia “Kesäillat..

  1. En kyllä yhtään ihmettele, että ootte noissa maisemissa viihtyneet. Suomen lämpimät kesät on kyllä ihmisen parasta aikaa.

    1. Ihana kun on lämmintä, juhannus vietettiin niin kylmässä säässä. Minun puolesta helteet vois vielä jatkua 🙂 pääsis uudelleen mökkimaisemiin.

  2. Nami miten hyvännäköistä piirakkaa, ei ihme että kelpasi :)<br />
    Mukavaa reissua teille särkänniemeen!

    1. Kiitos! Lapset odottaa jo innolla, itse en uskalla varmaan mihinkään laitteeseen 😀 pää sekaisin jo katsomisesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *