DIY-kranssi

75.jpg

 

73.jpg

 

74.jpg

Te jotka olette kauemmin blogiani seuranneet tiedätte että tykkään aivan älyttömästi kaikista Diy-jutuista 🙂 Kranssejakin olen väännellyt oveen rautalangalla jos jonkinmoista. Tällä kertaa oveen pääsee puolukkakranssi. Poika tuumas kun kuvat nappasin jo tuossa pöydän päällä että äiti teitkö sä itelle tuon seppeleen!! 🙂  Puolukanvarpuseppele päähän vaan!

Värikäs vaahterakranssi oli aluksi mietinnässä, mutta vielä ei ollut lehdet niin ruskan sävyissä että niistä olisi saanut kranssin askarreltua, joten nyt ihastellaan varpuja ovessa sen aikaa. Etsin muutaman vanhan kuvan blogiarkistosta jossa näkyy aiemmin hortensioista, havuista ja vaahteranlehdistä tekemäni kranssit. Kaikki DIY-jutut muuten löydät tuosta oikeasta sivupalkista Tunnisteet-osion alta.

15-tile.jpg

 

nimet%C3%B6n-horz.jpg

 

Haluan vielä lopuksi toivottaa lämpimästi tervetuloa kaikille teille uusille lukijoille siellä ruudun takana! Hihkaiskaahan jos teillä on toiveita joista haluaisitte minun postaavan, niin uudet kuin vanhat lukijat <3  Matkan jälkeen niitä sitten mietin ja toteutan. Olette tärkeitä!  Hymyä ja iloa torstaihin!

J / white & black - -

4 kommenttia “DIY-kranssi

  1. Diy-juttujen johdosta blogiisi ensimmäisen kerran tutustuinkin! Hienoja ja laadukkaista juttuja teet edelleen. Puolukkaseppele on ihana 🙂

    1. Voi kun kiva kuulla että Diy-juttujen kautta blogiini päädyit, sitä en tiennytkään &hearts; Kiitos ihana &hearts;

  2. Onpa ihana&hearts; Hitsi kun saisi itsestäkin irti niin paljon tai siis krassin verran aikaan… Saisi uniikin yksilön vaikkapa ulko-oveen!

    1. Kiitos Marika &hearts; nyt vaan kuule metsään hakemaan tarvikkeita kranssin tekoon! Sä oot niin näppärä käsistäs että hetkessä teet yhden kranssin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *