Makuuhuoneen uusi kaappi

80.jpg

 

83.jpg

 

81.jpg

Makkarin sisustuksessa ei ole muuttunut mikään ainakaan vuoteen, kun olen ollut tyytyväinen nykyiseen sisustukseen 🙂 Nyt halusin jotain tuohon yhdelle seinän pätkälle, jotain johon voi laittaa valokuvakuvakehyksiä, kynttilöitä yms. pientä. Hyväksi olen havainnut Bestå-sarjasta valkoisen kaapiston, joka on syvyydeltään vain 30cm. Ja ilman jalkoja niin on helppo siivota.

Tämä samainen kaappi meillä on eteisessä, mutta vain yhdellä kaapilla. Makkariin halusin leveämmän ja Ikeasta sen sitten hain. Kaapilla on leveyttä 120cm, juuri sopiva tuohon seinän pätkälle. Tuossa voi poltella kynttilöitä ja rakkaimpien kuvat pääsevät  esille kultaisiin kehyksiin. Sisälleen kaappi kätkee kaikki koruni ja -rasiat. Toinen kaappi on vielä tyhjillään, mitähän sinne keksisi. Mukavia syyspäiviä!

 

 

4 kommenttia “Makuuhuoneen uusi kaappi

    1. Kiitos 🙂 Ikeasta löytää aina kaiken tarpeellisen ja Bestå-sarja on kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *