Kauniit lasit kirppikseltä

50.jpg

Ihan parhaat juomalasit nämä Iittalan Kekkerit eikä vain tyylikkään ulkomuotonsa puolesta! Joka päiväisessä käytössä meillä on kirkkaat Kartio-lasit, mutta silloin kun katetaan pöytä hienommin laitetaan pöytään Timo Sarpanevan suunnittelemat Kekkerit-lasit. Laseja olen metsästänyt kauan, näitä kun ei ole enää myynnissä missään uutena. Netin myyntipalstoilta olen laseja bongaillut, mutta pyytävät ihan hyviä summia niistä. Sain vuosia sitten lahjaksi neljä kappaletta kyseistä sarjaa ja jäi harmittamaan kun en silloin hankkinut lisäystä. 

Nyt kuitenkin vihdoin onnisti kun kirppiksellä tuli Kekkerit vastaan, aivan uusia ja hintaa oli muutama euro. Ei tarvinnut kahteen kertaa miettiä 😀 otin koko satsin ostoskoriin ja kävelin suupielet ylöspäin kassalle. Myyjä totesi kassalla että kylläpä sait edullisesti designlasit 🙂 Nyt vitriinistä löytyy Kekkereitä x 8. Voi vitsi miten iloiseksi sitä voikaan tulla tällaisista pikkulöydöistä ja varsinkin silloin kun on kauan etsinyt kyseistä tuotetta.

51.jpg

Reipasta viikkoa!

 

8 kommenttia “Kauniit lasit kirppikseltä

  1. Mahtava löytö. Tällaisista kirppislöydöistä tulee aina niin hyvä mieli. Itselläni on tuota sarjaa yksi kulho ja olen harmitellut ettei niitä löydy mistään lisää. Eilen olin veljentytön synttäreillä ja siellä ihailin kun oli nämä juomalasit. Todella kauniit ja hyvät juoda.

    1. Voi se kulho on myös ihana, jos tarkoitat sitä isompaa kulhoa, siihen saa kauniisti esille vaikka jälkkärin 🙂 <br />
      Kirppareita kierrellessä ei koskaan tiedä mitä mahtavaa voi löytää, siksi siellä onkin niin kiva kierrellä. Joskus ei löydy mitään ja joskus yhdelläkin kertaa voi löytää vaikka kuinka ihania juttuja 🙂 Siinä se viehätys &hearts;

  2. Meidän kaapista löytyy Kekkerit snapsilaseja ja jälkiruokakulhoja.

  3. Minä niin peukutan löytöäsi! Ihanat ja millä hinnalla!! Onnittelut on paikallaan!☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *