DIY-Ihanat, tunnelmalliset pallovalot!

52.jpg

 

53.jpg

Vilautinkin jo viikko sitten blogin fb:n puolella näitä vitivalkoisia pallovaloja, jotka askartelin ikkunaan. Muistatteko ensimmäiset mustavalkoiset pallovaloni jotka valmistuivat synttäreilleni puolitoista vuotta sitten? Ihailin silloin juuri kauppoihin ilmestyneitä Pauli-serkun pallovaloja ja niistä sain idean kokeilla tehdä sellaiset itse. Ja nehän onnistuivat paremmin kuin osasin kuvitellakaan!

Pallot roikkuvat edelleen keittiön ikkunassa ja nyt halusin toiset olkkarin puolelle. Langoistahan löytyy vaikka mitä herkkuvärejä, mutta tällä kertaa päädyin tyylikkääseen valkoiseen. Käytin sitä samaa vanhaa liisteriä mitä aiemminkin, vitsit pitääköhän mun tehdä vielä monet pallovalot että pääsen siitä liisteripurkista eroon ;D sitä on jäljellä vielä vaikka kuinka. Tapetointiin se ei taida enää olla sopivaa, mutta askarteluun sitäkin parempaa. Lankana käytin Novitan kalalankaa, joka oli hieman ohuempaa mitä aiemmin käyttämäni ja minusta näistä pallovaloista tuli vielä paremmat mitä edellisistä 🙂 Rulla maksoi n.8e ja siitä meni alle puolet eli todella edulliset pallovalot kun valosarja, liisteri ja ilmapallot löytyivät kaapin perukoilta. Askarteluvimma jatkui pallojen teon jälkeenkin, tehtiin tytön kanssa vielä oveen hieman erilainen ovikranssi. Siitä lisää myöhemmin!

Nyt toivottelen oikein ihanaa iltaa teille kaikille!

12 kommenttia “DIY-Ihanat, tunnelmalliset pallovalot!

 1. Oi, onpa kauniit…taas =)<br />
  Pitäisköhän sitä itsekin yrittää tehdä tuollaiset itse =)

  1. Voi kiitos Heli! Ehdottomasti 🙂 <br />
   <br />
   Mulla oli tuolla kuvakansioissa otettuna vaihe vaiheelta kuvatkin miten nämä tehdään, mutta ne oli jotenkin menny NEF-muotoon enkä osaa muuttaa niitä, että saisin ne tänne näkyviin.

 2. Todella kauniit pallovalot ja ihanan näköistä muutenkin &hearts;.

 3. Todella upeat! Itse tilasin kaksi vuotta sitten Paulin valot Ranskasta, mutta nyt kutkuttelisi laajentaa värivalikoimaa. Voit tehdä meille yhdet, jos liisteristä on päästävä eroon. 😉 Onhan nuo nyt paljon hienommat kuin kaupasta ostetut.

  1. Ihana Tuuli, kiitos! Heh, laitetaanko heti tulemaan tai mä voisin kyllä luopua tuosta liisteripurkista 😉 Mitähän muuta liisteristä voisi askarrella..<br />
   <br />
   Pitäis joskus kokeilla tuota ulkomailta tilaamista, en ole koskaan tilannut mitään ulkomailta, nyt pitäis rohkaistua ja kokeilla 🙂

 4. Oletpa taitava, aivan ihanat. Itse kävin vaan kaupasta ostamassa. Ja vein muuten matkalaukussa Espanjaan :). Mutta kyllä noissa itsetehdyissä aina enemmän fiilistä.

  1. Helpommalla olisi päässyt kun ois hakenut kaupasta valmiit, mutta tällainen askarteluhullu mä oon 😉 <br />
   Kiitos Sari &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *