Upeat lampaantaljat!

Täällä kaivattiin olohuoneeseen lisää lämpöä ja pehmeyttä. Ulkona on niin kylmä ja kolea sää että ulkoilutkin ovat jääneet vähemmälle ja ollaan käperrytty sohvan nurkkaan lasten kanssa pelaamaan pelejä 🙂 Olkkariin olen tuonut lisää tekstiilejä, lampaantaljoilla saa sisustukseen pehmeyttä ja ihanaa kun saadaan koko talvi nauttia pehmoisista tekstiileistä <3

4.jpg

 

3.jpg

 

6%20%281%29.jpg

Ihanan pehmoiset lampaantaljat saapuivat meille Taljakauppa.comista yhteistyön merkeissä. Valitsin valkoisen taljan entisöimääni keinutuoliin ja sohvalle Dark Tops- mustavalkoisen taljan. Molemmat ovat pitkävillaisia, joka tekee niistä erityisen kauniit. Yllätyin myös taljojen koosta kun avasin paketin, ne ovat todella muhkeat ja isot, ei mitään pieniä taljoja 🙂

Sohvalle etsiskelin aiemmin torkkupeitettä, mutta talja on jo yksistään niin upea että en taida tuohon nyt muuta tyynyjen lisäksi laittaakaan. Terassin mustan pöydän toin sisälle ja otin kannen siitä irti ja laitoin sohvapöydän päälle, kiva tehdä erilaisia asetelmia pöydälle talven mittaan. Kynttilöitä on muuten polteltu tänä syksynä oikein ennätysmäisesti! Taas saan hakea uuden tuikkupussin, kun entinen alkaa olla lopuillaan. Ja ihana talvi vasta tuloillaan <3

2.jpg

 

1.jpg

Talja sopii keinutuoliin, ihan kuin se olisi tehty siihen. Tekisi mieli tuoda ulkoa sisälle takan ääreen yksi koivupölkyistä ja kokeilla taljaa pölkyn päälle, voisi olla upean näköinen yhdistelmä sekin! Verkkokaupassa on muuten nyt kaikki lampaantaljat alennettuun hintaan, taljat löydät täältä. Joko teidän kotiin on lisätty pehmoisia tekstiilejä? Ensilunta odotellessa..

 

Yhteistyössä Taljakauppa.comin kanssa.

10 kommenttia “Upeat lampaantaljat!

 1. Tuo mustavalkoinen talja on upea! Meillä on valkoinen talja ympärivuotisesti kisujen nojatuolissa, tykkäävät siinä nukkua &hearts; Olisikin aika hankkia uusi, sillä kisujen valkoinen talja ei ole enää valkoinen…

  1. Se on juuri sellainen mitä olen etsinytkin meille :)<br />
   <br />
   Tummassa taljassa ei näy heti kisujen tekemät jäljet. Arvaa vaan kun nuo taljat paketista otin, kuka niitä tuoksutteli varmaan tunnin ja kipristeli kynsillä?! 😀 Kisu oli aivan mielissään ja lopuksi nukahti taljan päälle.

 2. Keinutuoli näyttää niin kutsuvalta, täälläkin olisi valkoinen talja ostoslistalla. 🙂

 3. Ooohlalaaa! AIVAN ihana tuo ensimmäinen! Aivan mielettömän kaunis &hearts;

 4. I-H-A-N-A-T!! ♥<br />
  Juuri yhtenä päivänä mietin että täytyy kaivaa taljat esille.<br />
  Nyt tekisi mieli harmaata, -ja tuolla Taljakauppa.comissa näytti olevan myös kaunis ruskea!

  1. Siellä on aivan upeita sävyjä &hearts; mietin kauan valkoisen ja harmaan välillä, päädyin sitten valkoiseen kun iso valkoinen talja meiltä puuttui 🙂

 5. Taljan tarpeessa täälläkin, tulisi lämmin fiilis pakkaspäiviin!<br />
  Kauniita nämä sinun ♥

  1. Takka, talja ja kynttilät &hearts; siinä tämän illan kolmikko! Niin kylmä viima ulkona että oli pakko sytyttää takkaan tulet. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *