Mietteitä kiireestä ja tunnelmavalot ulos

Kiire. Inhoan tuota sanaa ja nyt se on jumittunut tänne meille. Ollut kylässä jo jonkin aikaa. Voisi lähteä jo kauas, eksyä, hus pois. Tiedän että viimeistään loppuvuodesta helpottaa kun saan opiskelut päätökseen. Se jos mikä on positiivista, jaksaa, jaksaa vielä vähän aikaa 🙂 Odotan jo innolla tulevaa vuotta 2015 kun tiedän että sitten viimeistään koulu on ohi ja hyvällä onnella olen vielä läpäissyt tutkinnot.

Joka vuosi kun hakuaika oli, mietin että haenko? Mietin voisinkohan päästä kouluun vaikkei minulla alalta varsinaista työkokemusta olekaan? Kerkeänkö opiskelemaan ja samalla olemaan lasten kanssa? Miten lastenhoito järjestyy? No siinäpä niitä kysymyksiä olikin ja joka vuosi hakeminen jäi. Vihdoin päätin että nyt haen, kun monimuoto-opiskelu mahdollisti sen. Täytyy sanoa että olin onneni kukkuloilla kun minulle soitettiin että olen tervetullut opiskelemaan haaveilemaani alaa ja nyt opinnot on loppusuoralla!

En osannut aavistaa miten rankkaa itseopiskelu on pienten lasten kanssa. Isovanhemmista on ollut kyllä iso apu <3 He ottivat aina vuorotellen lapset hoitoon että minä pääsin kouluun. Aivan älyttömästi on pitänyt itse ottaa asioista selvää ja opiskella itsenäisesti, onhan opiskelu monimuotoista. Siinä samalla tehdä kotona sataa asiaa samaan aikaan. Ja kun niin paljon haluaisin vain leikkiä ja olla lasten kanssa, tämä loppuvuosi on mennyt sillai että kun mies tulee töistä, minä istun yöhön asti koneella. Viikonloput menee tietokoneella istuessa ja eilen kun olin 10 tuntia tehnyt yhteen putkeen koulujuttuja, mies sanoi että lopeta jo, eiköhän se tälle päivää riitä 🙂 Pidä yksi vapaapäivä. Tänään on ollut minun vapaapäiväni, kerkesin jopa salille tunniksi.

 

Yömyöhään on monesti tullut kirjoitettua ruudulle tekstiä.Välillä olen vaan tuijottanut ruutua ja aivot ovat olleet nukkumassa jo aikaa sitten 😀 Te pienten lasten opiskelevat äidit varmasti tiedätte mitä tarkoitan. Mutta sitten kun saan paperit käteen niin tuuletan taatusti niin että koko maailma kuulee!!  Ja valmistujaisbileet kuuluu tietty asiaan 😉 

Toivottavasti teidän viikonloppu sujui rattoisammin <3 CASAlaiset viettivät viikonlopun Tallinnassa, minä en kemuihin nyt päässyt mutta toivottavasti ensi kerralla sitten. Unohdin muuten täysin blogin synttäritkin, white & black täytti 4 vuotta tässä kuussa!! Pitkä taival takana, toivottavasti yhtä ihana edessä <3 Arvontaa tulossa teille ihanille lukijoille heti kun kiire hellittää.

Tänään tosiaan lupasin lapsille etten tee koko päivänä koulujuttuja vaan tehdään jotain kivaa yhdessä! Pelailtiin pelejä, askarreltiin, kokattiin yhdessä ja ulkoiltiin. Poika kokkasi kyllä niin hyvää makkarakastiketta, että oli siinä isikin ihmeissään kun saapui töistä kotiin. Tämän kuvan myötä haluan toivottaa mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle täällä piipahtavalle! Ensimmäiset tunnelmavalot pihalla <3

58.jpg

8 kommenttia “Mietteitä kiireestä ja tunnelmavalot ulos

  1. Kiitos, sitä tarvitaan 🙂 Ihanaa kun kohta koulu on ohi..<br />
   Teille myös kivaa viikon jatkoa!

 1. Tunnelmavalosi on kyllä kiva ♥<br />
  Onnea blogin synttäreistä ja hirrrrweesti tsemppiä loppurutistukseen opintojen osalta!!

  1. Bongattiin metsästä kaatunut, kelottunut puu ja tiesin heti minne sen laitan 🙂 nyt vaan sais lumi tulla maahan niin olisi tunnelmallisempaa terassillakin &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos paljon Eija onnitteluista ja tsempeistä &hearts;

 2. Rankkaa se on :/ mutta hei, se on kohta loppu :)<br />
  Ihanat noi sun ulkovalot!! Mä taidan lähteä metsään etsimään pidempiä oksia 😉

  1. Niimpä, arvaa vaan miten paljon odotan sitä että koulu loppuu 😉 Kyllä oon niin onnellinen sitten kun saan paperit käteen :)<br />
   <br />
   Kiitos, löydettiin metsästä kauniisti kelottunut puu ja kannettiin se terassille. Laitoin ämpäriin kiviä tukemaan puuta ja sammalta ympärille. Pitää joku päivä ottaa laajempia kuvia.

 3. Ihanat nuo tunnelmavalot! &hearts; Sä oot ollut ahkerana ja pian se kaikki työ palkitaan!! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *