Sisustusniksit!

Tekemästämme sohvapöydästä on tullut paljon kyselyitä tässä vuosien mittaan, joten ajattelin kertoa hieman tarkempia tietoja pöydästä. Teimme pöydän puista, jotka kaadettiin pois tontilta kun aloimme rakentamaan omaa kotia. Tunnearvoa siis löytyy! Halusin olkkariin jotain uniikkia ja luonnonläheistä ja koska meillä ei ollut sohvapöytää, siitä syntyi idea rakentaa sellainen itse. Ja minähän rakastuin niin että pöytien teko ei jäänyt tähän yhteen 🙂 

nimet%C3%B6n.jpg

olohuone.jpg

100%20%282%29.jpg

Paperille piirsin mallin ja mitat ja mies sahasi puut oikeaan mittaan. Pöydän mitat: pituus 90cm, leveys 50cm ja korkeus 45cm. Kelottunut pinta lankkuihin saatiin, kun jätin ne talven ajaksi sään armoille. Sahatut päät maalasin latoharmaan sävyllä. Yhtään en pöytää hionut ja kolmen vuoden kokemuksella voin sanoa että tikkuja ei irtoa 🙂 Eniten pidän pöydän mallista ja juurikin tuosta kelottuneesta pinnasta. Koska tykästyimme pöytään niin paljon, teimme toisen hieman erimallisen ulos terassille. Kesäisin tämä on lempparipaikka ja pöydän äärellä syödään kesäisin joka päivä. Haaveissa olisi saada terassiin upotetut valot ensi kesäksi.

11.jpg

10.jpg

Luonnonmateriaalit sisustuksessa on meidän juttu ja suunnitelmissa olisi tehdä keittiöön ruokapöytä lankuista ja ostaa siihen jotkut kauniit tuolit ympärille. Jos kaipaat uniikkia pöytää esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön niin tee se itse. Saat kauniin yksityiskohdan kotiisi ja mikä parasta se on itse tehty 🙂

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Minut kutsuttiin mukaan Taloon.comin kilpailuun ja näillä nikseillä osallistun Sisustusniksit-blogikilpailuun. Olisin hyvin iloinen äänestäsi <3 Jo nyt voit tehdä sen ja äänestämään pääset TÄÄLTÄ ja vaikka joka päivä voi käydä antamassa yhden äänen suosikilleen. Äänestäjien kesken arvotaan myös huippulaatuinen Boschin akkuporakone.

5 kommenttia “Sisustusniksit!

  1. Pöydät ovat kyllä todella komeat! Meilläkin on diy-pöytä terassilla, mutta puut ostimme kaupasta. Ihan ei taivu kätöset omasta männystä kakkosnelosia sahailemaan 🙂

  2. Komeita pöytiä todella! Kauniit juomalasitkin bongasin tuosta kuvastasi ♥

    1. Juomalasit on Askosta ostettu, oli muistaakseni tosi edullisetkin. Kiitos paljon &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *