Sneak peek ja betoniomena

5.jpg

Nyt tulee ennakkomaistiainen betoniseinästämme! Huomenna luvassa paljon kuvia koko seinästä ja täytyy kyllä sanoa etten olisi ikinä uskonut miten upea siitä tuli <3 Olen aivan innoissani 😀 Tulkaahan huomenna katsomaan.

Betoniomena on löytö Kärkkäiseltä. Näitä oli myynnissä muistaakseni myös mm. päärynöitä. Ihana somiste asetelmiin. Kohta tämä porukka lähtee moikkaamaan ihania ystäviä ja käyn samalla katsastamassa tytön kanssa yhden sisustusliikkeen. Olen saanut innokkaan apulaisen tuosta tytöstä sisustuskauppakierroksille, prinsessa aivan mielissään kun pääsee mukaan ihastelemaan kauniita tavaroita. Keneen lie tullut 😉 Viettäkäähän kiva lauantai!

6.jpg

2 kommenttia “Sneak peek ja betoniomena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *