Betoniseinä!

2.jpg

Betoniseinä on nyt valmistunut. Eikö näytäkin ihan aidolta? Seinä on siis tapetoitu ja valokuvatapetilla saa kotiin juuri sellaisen tehosteseinän kuin haluaa. Vierashuoneen ilme muuttui kyllä täysin tapetin ansiosta 🙂 Seinään voi ikuistaa vaikka itse ottaman kuvan lapsista tai maisemakuvan lomareissulta, vain mielikuvitus on rajana.

4.jpg

Peilin kautta otettu kuva..

8.jpg

Olen haaveillut jo pari vuotta betoniseinästä ja kun Omatapetista otettiin yhteyttä haluaisinko kokeilla tapetointia heidän valokuvatapeteillaan, tiesin heti millaisen seinästä haluaisin. Valitsin betonikuvion valmiista malleista joita Omatapetilta löytyy todella paljon! Toinen vahva suosikkini oli tiilikuvio, niitäkin sivuilta löytyi paljon erilaisia. Jokainen löytää varmasti heidän valikoimastaan mieluisimman kuvan omaan kotiin tai sitten voi lähettää valokuvan ja he valmistavat uniikin tapetin sinulle. Täältä voi lukea suomalaisesta yrityksestä lisää.

9.jpg

 

3.jpg

Täytyy kyllä rehellisesti sanoa että yllätyin miten helppoa tapetointi oli! Sain selkeät ohjeet mukana, jokainen vuota oli merkattu missä järjestyksessä vuodat asetetaan seinään. Liima oli tapetissa valmiina ja liima aktivoitui kun vuota upotettiin veteen. Mukana tuli myös lasta jolla vuodan sai hyvin seinään kiinni. Tykkäsin tosi paljon tapetin jämäkkyydestä, se ei ollut mitään lirua niinkuin monet tapetit yleensä ovat ja menevätkin heti käsiteltäessä ruttuun. Olen jonkun verran tapetoinut seiniä ja tämä onnistui helpoiten, lopputuloksesta tuli hieno! Lisää asennuksesta voit lukea täältä ja katsoa videon tapetin asennuksesta.

Omatapetti haluaa tarjota kaikille lukijoille -10% alennuksen koodilla 10VBNQ ja koodi on voimassa tämän vuoden loppuun eli 31.12.2014 asti. Koodi syötetään sille varattuun kenttään osoitetietojen yhteydessä. Olen niin innoissani uudesta ilmeestä, huoneesta tuli kuin uusi ja täällä vietetään nyt entistä enemmän aikaa 🙂

1.jpg

 

Mitäs pidätte seinästä, eikö tullut aika magee? 🙂

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Omatapetti.fi kanssa

 

33 kommenttia “Betoniseinä!

 1. No vau!! Ihan aidon näköinen ja todella hieno! Täytyy kyllä käydä tutustumassa valikoimaan. Ja kiva ilme muutenkin huoneessa, ihanasti sisustettu!

  1. Seinästä ja koko huoneesta tuli niin upea betonitapetin ansiosta 🙂 Kiitos Jaana!

  1. Meillä vieraatkin on käyny hipelöimässä seinää kun ovat luulleet aidoksi betoniksi 😉

  1. Kiitos Raasu! Seinä tosiaan näyttää ihan aidolta betonilta, sitten vasta kun seinää koskettaa niin huomaa että se onkin tapettia 🙂

 2. AAW! Siis upea lopputulos! Itsellä on mielessä ollut tiiliseinätapetti yhdelle seinälle… Täytyykin käydä kurkkaamassa vaihtoehtoja. 🙂

  1. Kiitos paljon Suffeliini &hearts;<br />
   <br />
   Siellä on tosi paljon tiiliseinävaihtoehtojakin, asiakastilin luominen on nopeaa ja sen jälkeen pääsee selaamaan vaihtoehtoja. Tilin luominen ei velvoita mihinkään. Itse hain hakusanalla aina tapettimalleja esim. concrete, niin se antoi heti vaihtoehdot betonitapeteille. Tosi kätevä.

  1. Sama pääsi mun suusta kun näin seinän valmiina 😀 siitä tuli upeampi kuin osasin kuvitellakaan. Kiitos S &hearts;

  1. Kiitos &hearts; &hearts; Olen kyllä niin tyytyväinen nyt koko huoneen ilmeeseen 🙂

 3. Tää on niin huikean hieno, että minäkin; suuri tapettien vastustaja, voisin tällaisen seinän meille kelpuuttaa.

  1. Ohhoh, voi kiitos &hearts; Sä oot niin ahkera että kohta saadaan varmaan lukea uudesta tapettiseinästä blogista 🙂

 4. Ooh, mieletön tapetti! Ja tosi kivan näköinen kokonaisuus 🙂 Saako udella, mistä mahtaa tuo ihana musta pöytä olla peräisin? 🙂

  1. Lämmin kiitos Linda! Tykkään kovasti itsekin nyt huoneesta 🙂 Pöytä on ostettu Tigerista viime kesänä, tosi edullinen, muistaakseni 15e 🙂 Kesällä pöytä oli takaterassilla ja nyt talveksi toin sen sisälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *