Puu sisällä ja mietteitä lasten lahjoista

Moikka moi! Toivottavasti teillä on viikko alkanut hyvin 🙂 Haluan ensiksi kiittää teitä kaikkia kommenteista Betoniseinä postaukseen. Kiitos kommenteista ja tykkääjille facebookin puolella <3 Kommentit ovat tosi tärkeitä minulle ja sama pätee varmasti kaikkiin bloggaajiin 🙂

Täällä meillä on otettu rennosti kiireen helpotettua, ollaan vaan oltu ja leikitty. Postissa tuli lelukuvastoja ja ennenkuin kerkesin edes postia selata niin lelukuvastot olivat jo lasten käsissä 🙂 Eli pukille on nyt tänään kirjoitettava. Toiveet on suuria (varsinkin pienimmäisellä) eikä kyllä kaikkea aiota toteuttaa. Poika tuossa selaili lehteä ja 60-70 euron leluja valitsi sieltä useampia. Haluan tuon, tuon ja tuon.. Sanoin että nuo ovat niin kalliita ettet voi saada kaikkea. Tuumas siihen että kyllä se pukki ostaa 😀 Kerroin että ei sillä pukillakaan ihan mahdottomasti rahaa ole kun jokaiselle lapselle pitää viedä paketti.

Itse kun olin pieni, en tosiaankaan saanut kaikkea mitä halusin ja saman olen opettanut omille lapsille. Meillä ei ole koskaan kauppareissuilla lapset saaneet raivareita leluhyllyillä, kun olen kieltäytynyt ostamasta jotain tavaraa. Ja vaikka raivareita jatkossa ilmaantuisikin niin periksi en anna. Meillä taas isi on se joka antaa joskus periksi ja arvatkaa vaan kenen seurassa lapset lähtevät mieluummin kauppaan ;D Koko perheellä kun lähdetään ruokaostoksille, leluhyllyillä saa käydä leluja katsomassa, mutta niitä ei osteta. Ja se on kyllä toiminut. Joskus saa jotain kivaa ja siitä sovitaan etukäteen, siis jos on leluista kyse. Vielä niistä joululahjoista.. huone on täynnä leluja ja lisää pitäisi saada ja mistään ei voi luopua. Mihinhän me kohta joudutaan tuon lelumäärän kanssa. Isovanhemmat, kummit ja sukulaiset antavat niin joulu- kuin synttärilahjojakin ja niitä tulee aika paljon. Ostetaanko teillä lapsille jouluna useita lahjoja vai pitääkö se yksi riittää? 

Mutta nyt alla olevaan kuvaan. Jo toista kuukautta verililjapuu on viihtynyt sisällä ja näyttää siltä että pysyy hengissäkin 😉 Viime kesänä kun puun ostin takaterassillemme, myyjä sanoi että puun voi syksyllä tuoda sisälle ja pakkohan se oli kokeilla viihtyykö puu täällä. Hyvin näyttää kasvavan, muutama kuivunut lehti on, mutta yritän kovasti muistaa kastella että saisin kevään tullen viedä puun takaisin ulos. Aika kookkaaksi on puu kasvanut 🙂

1.jpg

Mukavaa tiistain jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *