Keittiö kuntoon

9.jpg

Joulukuu lähestyy pikavauhtia ja se tietää sitä että joulusiivoukset täytyy aloittaa hyvissä ajoin. Meillä siivous aloitettiin katosta ja laitoinkin miehen käymään läpi kaikki kattopinnat, koska minun hartiat ja niska ei kestä sitä hommaa 🙂 Sen jälkeen vuorossa olikin keittiön puunaus. Olen käyttänyt pari vuotta Sinin tuotteita siivouksessa ja ne ovat osoittautuneet todella kestäviksi ja monipuolisiksi.

Yksi lempipuuhista on keittiössä kokkaaminen ja lapset ovat innostuneet myös ruoanlaitosta. Ilomielin annan lasten touhuta mukana ja välillä tulee oikein riitaa siitä kuka saa tehdä salaatin ja kuka paistaa lihan. Sotkua tulee ruokaa laittaessa ja siinä onkin aina hommaa saada keittiö taas kuntoon. Olen saanut kuulla usein siitä kun pyyhin keittiön tasoja monen monta kertaa päivän aikana, en vaan voi katsoa että tasoilla on muruja tai roskia. Nyt on ainakin kunnon välineet apuna intoiluuni 😉 Sain yhteistyössä Sinituotteen kanssa kotiimme lisää heidän tuotteitaan keittiöön ja siivoukseen. Suosikiksi nousi jynssäri jolla sai tosi puhtaaksi pesualtaat ja hanan. On kyllä näppärä pieni väline! Teräspintoihin käytin myös keittiösientä, isosta palasesta voi leikata sopivan palan ja sientä voi käyttää myös teräskattiloiden pesuun. Tiskialtaan sihti on uutuustuote ja siitä voi lukea linkistä lisää.

3.jpg

Lasista lähtee kalkkitahrat ja pisararoiskeet kätevästi pois mikrokuituisella lasiliinalla. Tällä kävin lävitse kaikki viinilasit ja lopuksi vielä keittiön välitilan lasin.

6.jpg

Mikrokuituliina ja Pese ja kiillota-mikrokuituliina (kuvassa edessä tuo pinkkipaketti) käy kodin kaikkiin pintoihin pölynpyyhinnässä. Pakettiin kuului myös nukkaamaton sieniliina (keltainen), keittöpyyhe, jota käytän astioiden kuivaukseen ja tiskiliina, jolla lopuksi vielä kiillotin kaikki pinnat. Kaikki liinat voi pestä koneessa.

4.jpg

Liinariipukset ja liinanpidikkeet pääsivät myös heti käyttöön. Osa jäi keittiöön ja yhden vein kodinhoitohuoneeseen siivouskaappiin kiinni. Talousrikkasetti ja osa näistä siivousvälineistä matkaa mummolleni. Käyn hänelle siivoamassa ja kunnon siivousvälineillä homma käy paljon helpommin.

5.jpg

Vaihtopäätiskiharjoihin on tullut nyt uusia värejä ja lempivärini, mustakin löytyi joukosta 🙂 Jes! Pannu-ja parilaharja tuli tarpeeseen, sellaista meillä ei vielä ollutkaan ja varmasti tosi hyvä kesällä grillausvälineiden puhdistuksessa.

7.jpg

 

8.jpg

Keittiö hohtaa ja seuraavaksi käyn viikonloppuna saunan ja kylppärin kimppuun. Ihana aloittaa joulusiivoukset ajoissa niin ei tule kiirettä. Sitten ennen joulua voi tehdä vielä perussiivouksen kun isommat hommat on hoidettu alta pois. Kuvista taas huomasin tuon saniaisen, oiskohan jo korkea aika vaihtaa kasvi toiseen paikkaan ennenkuin se ihan oikeasti roikkuu tuolla kahvinkeittimessä 😀

Siivousintoa sinnekin!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa.

4 kommenttia “Keittiö kuntoon

  1. Sama täällä 😀 olin iloinen kun huomasin että näitä saa nyt myös mustina 🙂

 1. Oi kun teillä on kaunis ja tyylikäs keittiö!<br />
  Kiitos hyvistä siivoustuote vinkeistä! <br />
  Tykkään itse myös Sini tuotteista ja uusia juttuja täällä oli mm. tuo tiskialtaan sihti, joka menee ehdottomasti hankintaan!☺<br />
  Mukavaa viikonloppua!♡

  1. Voi kiitos Titti &hearts; Keittiö on ihan kiva, välitilassa oleva tapetti tekisi mieli jo vaihtaa erilaiseen, olen hieman kyllästynyt siihen :)<br />
   <br />
   Vielä en ole ottanut tiskialtaan sihtejä käyttöön, mutta varmasti käytännölliset.<br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *