Ensimmäiset joulukukat

26-horz.jpg

Heippa 🙂 Ihan ensiksi, kiitos! Kiitos teille jotka äänestitte blogiani Sisustusniksit-kilpailussa. Sain sähköpostiini onnitteluviestin, kolmas sija tuli. Ihan mahtava juttu!

Vaikka toiveeni lumentulosta ei ole toteutunutkaan niin silti joulumieli on täällä <3 Pikkuhiljaa koristellaan kotia jouluiseksi ja kuunnellaan joululauluja. Ensimmäiset joulukukat hain olohuoneen pöydälle. Vihdoin löysin valkoisia hyasintteja, kaupoissa oli vain sinisiä ja vaaleanpunaisia. Onkohan muuten tuoksuissa eroa valkoisten, sinisten ja vaaleanpunaisten hyasinttien välillä? Tuntuu että nuo valkoiset tuoksuu todella paljon. Astman takia piilotin jo ensimmäisen kukkivan hyasintin toiseen huoneeseen, tuoksui niin voimakkaasti. Joka joulu olen kyllä ostanut valkoisia hyasintteja mutta nyt tuntuu että tuoksu on vain voimistunut tai sitten mulla on nenässä jotain vikaa ;D

Tähän päivään on mahtunut paljon ilonaiheita, toivottavasti viikko jatkuu yhtä iloisissa tunnelmissa.

Joulumieltä sinullekin!

 

8 kommenttia “Ensimmäiset joulukukat

 1. Paljon onnea kolmannesta sijasta.♡ <br />
  En olekkaan vielä ehtinyt käydä kurkkaamassa muita sijoittuneita.<br />
  Minulla on pitkään ollut (Lidlistä) hankkimani valkoiset hyasintit, mutta nyt vasta avautuvat pikkuhiljaa. Lähimarketista ostin sellaisia aika tumman pinkin punaisia, -vähän harvassa on kukat varressa, mutta näkyy sieltä tulevan toinenkin kukkavana.<br />
  En osaa sanoa eri värien tuoksuista, mutta sen olen huomannut, että kun aina sitten lähempänä joulua haen naapurustossame olevalta puutarhalta hyasintit, niin ovat suurempia, kauniimpia, kestävämpiä ja voimakas tuoksuisempia kuin nuo markettien hyasintit.<br />
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  1. Kiitos Titti &hearts;<br />
   Lidlistä minäkin löysin valkoisia hyasintteja, nupullaan olevat eivät vielä tuoksu, mutta kun nuput aukeaa niin mä meinaan pyörtyä 😀 Puutarhalta saa varmasti laadukkaampia ja onhan niillä hintaeroakin Lidlin euron hyasintteihin :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinullekin!

 2. Muistelisin lukeneeni viime joulun alla, että valkoisessa pitäisi olla miedoin tuoksu, kun taas sinisessä voimakkain. Ehkäpä se on &quot;jalostuksesta&quot; riippuvaista :).

  1. No sitten siniset saa kyllä suosiolla jäädä kauppaan, tuntuu että nuo valkoisetkin tuoksuu aivan liikaa 🙂 Kiitos tiedosta Sanna!

 3. Valkoinen on tosiaan miedoin tuoksultaan, mutta kyllä se tämänkin astmaatikon ärsytyskynnyksen ylittää aika nopeasti. Tykkään itse enemmän hyasinteista ennen kukintaa, niinpä tuoksun käydessä ylivoimaiseksi, leikkaan kukinnan pois. Näin jäljelle jää ne vihreät kauniit osat ilman allergiaa;)

  1. Pitää mahdollisimman vähän kastella noita niin nuput pysyisivät kiinni kauemmin. Pitääpä kokeilla seuraavan kerran tuota kukinnan pois leikkaamista. Mulla tosiaan tulee pääkipua ja aivastelen täällä kun kukat aukeavat 😀 silti niitä pitää ostaa kun ovat niin kauniita.

 4. Joulukukat on niin ihania &hearts; valkoisessa pitäisi olla mielestäni miedoin tuoksu ja sinisessä voimakkain 🙂 itellä tällä hetkellä neljä sinistä täydessä kukassa joten tuoksu on aikamoinen, huh 😀 😀

  1. Teillä on ainakin joulun tuoksua kodissa 🙂 Hyasintteja ostaisin enemmänkin jos ei nenä alkaisi heti vuotamaan ja aivastuttamaan :)<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *