Joululahja minulle

101.jpg

 

102.jpg

Postissa saapui ihana paketti ZocoHomelta joka on marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike. Heidän verkkokaupastaan on myös meidän makkarissa sijaitseva tunnelmavalaisin.

Paketin sisältä paljastui ennakkojoululahja minulle 🙂 Korikassi sydämineen on todella kauniisti tehty, itse kori on palmunlehteä ja reuna ja hihnat ovat nahkaa. Kori on kookas, sisälle mahtuu paljonkin tavaraa ja näin talviaikaan käytän sitä huivien ja pipojen säilytyksessä eteisessämme. Kesällä kassi pääsee taatusti lomareissuille mukaan 🙂 Kaikki korikassit kuvioineen löytyy täältä ja ZocoHomelta löytyy paljon muutakin kivaa pukinkonttiin mm. nahkaisia aamutossuja, pouffeja ja marokkolaista keramiikkaa.

100.jpg

Postaus tehty yhteistyössä ZocoHomen kanssa. Korikassi saatu ZocoHomelta.

 

Täällä on ollut täysi tohina päällä, joulusiivoukset on tehty, piparit leivottu ja kotia koristeltu jouluiseksi. Miten mukavaa kun kohta on kaikki valmiina, enää osa joululahjoista ostamatta, mutta ajattelin tehdä samanlaisen täsmäiskun kauppaan kuin viime vuonnakin. Paria tuntia ennen sulkemisaikaa kauppaan, niin saa rauhassa kierrellä ilman ruuhkia 🙂 

Ihanaa viikkoa toivottelen, täällä tiistaiaamu alkoi hiljalleen laskeutuvilla lumihiutaleilla! 

2 kommenttia “Joululahja minulle

  1. Ihana kassi, ja se näyttää erityisen kauniilta mustaa taustaa vasten ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *