Olohuoneeseen messinkinen valaisin

nimet%C3%B6n.jpg

Perjantaihuomenta! Kukapa ei tykkäisi valaisimista? Täällä ainakin tykätään kovasti ja useampi valaisinhaave löytyy listalta 🙂 Yksi haave on ollut saada näyttävä valaisin olohuoneeseen. Jo toissa vuonna meille tuli sisustukseen ripaus kultaa. Kirpputorilta löysin kultaiset pöytävalaisimet ja siinä se ihastuminen syntyi. Eteiseen ostin Alvar Aallon suunnitteleman kultakellon ja mustaa seinää vasten se onkin todellinen kultakimpale!

No nyt on yksi valaisinhaave toteutumassa olkkarin puolelle. Käytin valaisimeen palkintolahjakorttini, jonka sain Sisustusniksit kilpailusta. En malttaisi odottaa valaisimen saapumista, piti jo hieman photoshoppailla että millaiselta valaisin olohuoneessamme näyttää, heh 😉 toivon että se on paikallaan vielä kauniimpi kuin kuvissa. ”Aina kun näen kultaisen valaisimen, sinä tulet mieleeni” totesi ystäväni yhtenä päivänä <3 Näimpä, minkäs sitä ihastuksilleen mahtaa 🙂  Hyvää viikonloppua! Valaisin löytyy täältä (klik).

Kuva lainattu taloon.com. Postaus sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia “Olohuoneeseen messinkinen valaisin

 1. Kaunis valaisin.Itse rakastan Verner Pantonin simpukkavalaisimia,mutta näillä liksoilla niitä ei ostella:)Vastaavat löytyy,mutta jonain päivänä hommaan aidon!

  1. Toivottavasti se on luonnossa yhtä kaunis tai kauniimpi 🙂 jännittää! <br />
   Heh, sama täällä..lottovoittoa odotellessa, niin voisi ostaa vaikka joka huoneeseen designvalaisimen. <br />
   <br />
   Mä usein palkitsen itseni jollain mistä olen haaveillut kun saavutan jonkun päämäärän. esim. opiskelut saan päätökseen jne. Silloin on ihana palkita itsensä jollain mistä on haaveillut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *