Sisustuspaketin voittaja

arvontapaketti.jpg

Arvonta on nyt suoritettu, kiitos teille kaikille osallistumisesta. Ihan huikea määrä oli arpalipukkeita, melkein 300 kappaletta! Sain myös tosi kauniita kommentteja teiltä, kiitos <3 Moni on saanut inspiraatiota blogistani ja toteuttanut DIY-ideoitani, tämä oli ihana kuulla!

Sisustuspaketin voittaja on Anna, Kotikolmio blogista!

Sieppaa1.jpg

Paljon Onnea Anna! Laitathan osoitetietosi minulle piakkoin sähköpostiini: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__j.whiteandblack@gmail.com, niin saadaan paketti perille jouluksi 🙂

Kiitos vielä teille kaikille ihanista kommenteista, lisää arvontoja ensi vuoden puolella 🙂 Nyt oikein mukavaa viikon jatkoa. Jos kerkeän huomenna kameran kanssa kuvaamaan niin näette uuden olkkarin valaisimen, voi vitsit, se on niin upea!

J / white & black - -

2 kommenttia “Sisustuspaketin voittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *