Erikoiset jouluoksat :)

Viikko puolessa välissä, tasan viikon päästä nautimme jo jouluaaton tunnelmasta. Jouluaattoon kuuluu aamusaunaa ja kyläilyä rakkaiden luona. Illalla istumme joulupöytään nauttimaan anopin tekemistä herkuista ja lasten kohokohdaksi taitaa tänäkin vuonna nousta joulupukin vierailu 🙂 Niin innoissaan jättivät pari viikkoa sitten portaille toivelistan. Miten odotammekaan jo aattoa ja jouluun rauhoittumista… Olen kuunnellut joululauluja päivittäin ja parhaimmat joululaulut tulee ehdottomasti Suvi Teräsniskalta. Hänen äänensä saa kylmät väreet aikaan joka kerta. Tänään olen kuunnellut mm. Taivas sylissäni ja Tulkoon joulu. Käykäähän kuuntelemassa Youtubesta, aivan upeita! Toivottavasti sinne ruudun toisellekin puolelle on joulumieli saapunut tai saapumassa <3

Tänään oli tarkoitus kuvata tuo olkkarin uusi valaisin mutta en ollut valoisaan aikaan kotona joten jätetään se toiseen päivään, tänään kuvia erilaisista joulukukista. Perinteisiä joulukukkia en ole hankkinut lukuunottamatta hyasintteja ja sypresseja. Oksia sen sijaan tuli ostettua useampia, minä kun tykkään tällaisista hieman erikoisemmista jutuista 🙂 Eikö oo aika ihania nuo huurteisen lumiset oksat lasimaljakossa? Sitten löysin myös oksan jonka nimeä en tiedä, mutta myyjä kertoi että oksan voi kuivattaa. 

80.jpg

 

81.jpg

 

82.jpg

 

83.jpg

Rauhallista joulunodotusta!

2 kommenttia “Erikoiset jouluoksat :)

  1. Joululauluja on täälläkin tullut kuunneltua päivittäin, minä luotan Michael Bublén lurituksiin :). Ja vautsi miten kivan näköisiä nuo lumioksat! Myytiinkö ne noin vai suihkitko itse &quot;lunta&quot; päälle :)?

    1. Michaelin laulut on kans kaunista kuunneltavaa! Oksia myytiin Prismassa valmiina, olivat niin edullisia etten alkanut itse askartelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *