Olohuoneen uusi valaisin

1.jpg

Huomenta! Tähän joulujuttujen lomaan laitetaan kuvia vihdoin uudesta messinkisestä valaisimesta, joka saapui jo alkuviikosta kotiovelle. Kyseessä on siis Bill-riippuvalaisin (klik). Minulta pääsi suusta huokaus kun nostin valaisimen paketista, niin ihana se on 🙂 Paljon upeampi mitä myyntikuvissa. Valaisin on aika kookas, juuri sopivan kokoinen meidän olkkariin. Valot päällä se luo kaunista tunnelmaa valon kohdistuessa pöytään. Huoneen katossa on useita spotteja, joilla voi sitten säätää enemmän valoa tilaan jos haluaa. 

Joulupukin ei tarvitse tuoda minulle yhtään pakettia tänä vuonna, olen saanut niin ihania lahjoja jo etukäteen 🙂 Paras joululahja oli viime postauksessa 🙂 Nyt vain tehdään loput viime hetken askareet ja aloitetaan joulusta nauttiminen perheen kanssa. Lämmin kiitos vielä jokaiselle onnittelijalle edelliseen postaukseen. Olin niin otettu miten iloisia olitte puolestani, kiitos <3

4.jpg

2.jpg

3.jpg

Tänään on tiedossa joulukuusen hakureissua, sun muuta mukavaa ja lapset ovat aivan innoissaan kun pääsevät metsään valitsemaan kuusta! Uskon että metsäreissulla joulun tunnelma vain kasvaa, meille kun satoi lunta aika paljon, joten maa on täysin valkoinen ja lumiukkoja piha täynnä 🙂 Mua niin nauratti kun eilen jääkaapin ovi kävi koko ajan ja kohta oli porkkanapussi tyhjä 😀

Nyt mukavaa sunnuntaita! Mitäs pidätte uudesta valaisimesta, eikö oo aika upea? 🙂 Tuo valkoinen kaarivalaisin hieman riitelee kattovalaisimen kanssa ja mietinkin että otanko sen pois..

*Postaus sisältää mainoslinkin.

9 kommenttia “Olohuoneen uusi valaisin

  1. Wau mikä valaisin, se on upea! Ja ihania kuvia muutenkin, hauskaa joulunaikaa &hearts;

  2. Aivan ihana valaisin! Pidän kovasti huoneen vaaleudesta yhdistettynä eri materiaalien ja pintojen kontrastiin. Ihana tunnelma, ihanat kuvat!

    1. Hei Taina ja lämmin kiitos! Olohuoneesta löytyy useita eri materiaaleja, on metallia, puuta, villaa, pellavaa, betonia.. vihdoin olohuone näyttää siltä mitä hainkin. Valaisin kun saatiin kattoon, se oli kuin piste iin päälle 🙂 Olen hullaantunut messingin sävyyn yhdistettynä mustaan ja valkoiseen.<br />
      <br />
      Kaunis kiitos sinulle kommentistasi, tämä oli aamun piristys &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *