Vuoden eka!

50.jpg

1.1.2015. Tervetuloa vuosi 2015! Oli ihan pakko tulla teitä moikkaamaan vuoden ensimmäisen päivän iltana. Uuden vuoden alku, koko vuosi edessä ja täynnä mahdollisuuksia! En tiedä mitä vuosi tuo tullessaan, mutta jotenkin odotan vuotta enemmän kuin aiemmin, en tiedä miksi mutta olisikohan jotain jännää tai odottamatonta edessäpäin.. Toivottavasti meille kaikille vuosi tuo tullessaan paljon hyvää.

Uuden vuoden vaihtumisesta ei ole ainuttakaan kuvaa, unohdin kameran aivan kokonaan 🙂 Vietimme uutta vuotta kotona lasten ja mummujen kanssa syöden ja pelejä pelaten (pukki toi muuten kivoja pelejä). Tein erilaisia salaatteja joita syötiin nakkien, juustotarjottimen ja lohiruisnappien kanssa, nam! Rakettejakin ammuttiin jonkun verran ja saunottiin aivan liian kovissa löylyissä 😀 Mua niin nauratti kun lämpömittari napsahti rikki saunasta ja ei ollut mitään hajua paljonko saunassa oli lämmintä kun sinne mentiin. No veikkaisin että varmaan sata 😀 Nyt uutta saunamittaria metsästämään, mistähän voisi löytyä tyylikäs ja yksinkertainen saunamittari?

Vuoden vaihtumisen jälkeen kävimme vielä miehen kanssa juhlistamassa uutta vuotta tanssilattialla, kun lapset halusivat lähteä mummulaan yöksi 🙂 Olipa mukava vuoden viimeinen päivä! Juhlitteko te kotona vai jossain muualla vuoden vaihtumista? 

6 kommenttia “Vuoden eka!

 1. Hih, onpa teillä saunottu oikein kunnolla!☺<br />
  Oikein ihanaa alkanutta vuotta, -toivotaan ja uskotaan että tämä vuosi toisi jotakin oikein mukavaa tullessaan!♡

  1. Jep, kunnon löylyt otettiin puusaunassa ;D<br />
   <br />
   Kiitos Titti &hearts; Toivotaan että vuosi on ihana ja sinulle toivon terveyttä uuteen vuoteen, ilman selkäkipuja &hearts;

 2. Ihanalle kuullosti teidän vuodenvaihde. Itselläni menee nykyään vuodenvaihde pelokkaan koiran kanssa, muut ovat ulkona katsomassa raketteja ja skoolailemassa 🙂 Mutta eipä tuo haittaa.

  1. Uuden vuoden vaihtuminen on koirille pelokasta aikaa :/ Meillä kissa ei hirveesti välittänyt rakettien pamahduksista, mutta aina tarkkaan kuunteli mistä äänet tulee. Itse voisin olla vaikka ilman raketteja, mutta lapset toivoivat, joten yksi paketti ostettiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *