Uutta Kotiin

Voi ihanuus miten valoisaa täällä on, lumi tekee ihmeitä! Lunta tuli yön aikana niin paljon että saimme tehtyä ison lumilinnan pihamaalle ja muutaman lumilyhdynkin, johon saa illalla sytyttää tuikut palamaan. Tuntuu että päivät pitenivät samantien kun vuosi vaihtui 🙂 Nautitaan nyt näistä keleistä ja ulkoillaan. 

61.jpg

Silläaikaa kun muut tekivät lumitöitä pihalla, minä sisustelin hieman sisällä ja riisuin samalla kaikki joulukoristeet pois. Kuusikin lähti pihalle vaikka olisi ihan hyvin voinut olla vielä loppiaiseen saakka. Yhteistyön merkeissä meille saapui ihania sisustusjuttuja UuttaKotiin– verkkokaupasta. Yöpöydän valaisimiksi vaihtui tällaiset suunnattavat messinginväriset valaisimet. Entiset valaisimet valaisivat liikaa, joten näissä on hyvä kun valon voi kohdistaa, jolloin se ei häiritse vieressä nukkuvaa. Meidän makuuhuoneen värimaailmaan olen erittäin tyytyväinen ja siellä ei olekaan sisusteltu pitkään aikaan. Mitä sitä muuttamaan kun tykätään tästä nyt niin paljon 🙂

63.jpg

 

65.jpg

 

60.jpg

Annoin joulukukille lisäaikaa katkaisemalla amaryllikset pieneen lasikippoon jonka upotin mustaan rautaruukkuun. Kun kevät koittaa vien ruukun terassille ja teen siihen kukka-asetelman, siihen asti ruukku saa ihastuttaa sisätiloissa. Ruukku on kestävä, täyttä rautaa, joten painoa löytyy. Minusta asetelmasta tuli tosi kaunis ja mustavalkoinen (yllätys, yllätys!) hyvin voi pitää asetelmaa tuossa pöydän päällä. UuttaKotiin verkkokaupassa on Tammiale meneillään, kannattaa kurkata mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy!

62.jpg

Postaus tehty yhteistyössä Uutta kotiin.fi kanssa.

6 kommenttia “Uutta Kotiin

  1. Minä lähetän täältä sinne lunta ja valoa 🙂 täällä saa kaksi kertaa päivässä tehdä lumityöt kun lunta tulee lisää koko ajan..

 1. Kylläpä näyttää näiden lisäysten myötäkin taas kauniilta, tuo makkarisi on niin tunnelmallinen ♥<br />
  Kyllä se lumi tekee talvifiiliksen, täällä tuli reilu 10cm eilisen aikana:D

  1. Totta, talvifiilis ei tule ilman lunta ja ihana kun joulunakin saatiin nauttia lumimaisemista. Kiitos &hearts; makkarista tykkään paljon, toista vuotta jo samanlainen, ei oo muutoksia paljoa tehty 🙂

 2. Voi mitä ihanuuksia!! Amaryllikset toimii täydellisesti tuon ruukun kaverina! Ja tuo teidän makkari, ai että näyttää kauniilta ja viihtyisältä! ♥️

  1. Kiitos kaunis Heli &hearts;<br />
   Amaryllikset saivat lisäaikaa ja näyttävät edelleen hyviltä maljakossa. Joka paikasta olen yrittänyt metsästää valkoisia tulppaaneja, jotka ajattelin seuraavaksi laittaa ruukkuun mutta vielä ei ole tullut vastaan muita kuin keltaisia, liiloja ja punaisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *