Kymmeniä lyhtyjä..

Vaikka kotoamme useita erilaisia lyhtyjä jo löytyy niin en voinut olla ostamatta tätä alennuksessa olevaa valkoista ihanuutta. Joka huoneesta löytyy ainakin yksi lyhty jos ei lastenhuonetta (turvallisuussyistä) lasketa mukaan 🙂 Näin talviaikaan lyhdyt ovat kauniita tunnelmanluojia ettei muuta valaistusta iltaisin välttämättä tarvitsekaan, kynttilänvalo riittää oikein hyvin. Kuvassa olevasta kynttilänjämästä ei ole enää paljoa jäljellä, hyvä kun kuvasta erottaa 😀

Ulkoa löytyy myös useita lyhtyjä, harmitti kun kaksi suurinta hajosi juuri joulun alla. Suunnitelmissa oli ripustaa metsään puiden oksille paljon erikokoisia lyhtyjä ja näin valaista kulku puuliiterille ja postilaatikolle, mutta jospa ensi vuonna ehtisin toteuttamaan suunnitelmani. Olisi varmasti kivan näköinen. Muiden perheenjäsenten mielestä meillä on ihan liikaa lyhtyjä. No yksi kaunis valkoinen sopii aina joukkoon..ja joitain juttuja ei vain voi vastustaa.

68.jpg

 

67.jpg

Ihanaa kun on perjantai, koko viikonloppu edessäpäin. Minun pitäisi suunnitella listaa valmistujaisjuhliini että mitä me syödään 🙂 Suolaista enemmän ja makeaa vähemmän, ajattelin että täytekakku riittää makealta puolelta. Enemmän sitä syödään suolaista ja varsinkin kun juhlat ovat illalla. Jos teillä on antaa vinkkejä suolaisesta naposteltavasta, jotka voisi valmistaa jo edellispäivänä niin ilomielin otan ideoita vastaan! Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia “Kymmeniä lyhtyjä..

  1. Hei Riitta! Valaisin on taloon.comin verkkokaupasta:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.taloon.com/riippuvalaisin-bill-380×400-mm-iso-messinki/LY-584118/dp?openGroup=6681&quot; target="_blank">http://www.taloon.com/riippuvalaisin-bill-380×400-mm-iso-messinki/LY-584118/dp?openGroup=6681</a><br />
   <br />
   Tein postauksen valaisimesta kun se saapui ja lisää siitä voi lukea täältä: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneen-uusi-valaisin&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneen-uusi-valaisin</a&gt;

 1. Täällä toinen tuon ihanan lyhdyn onnellinen omistaja &hearts; <br />
  <br />
  Omille synttäreilleni valmistin erilaisia leipäsiä, semmoisia kahden suupalan kokoisia. Esim: patonki pesto motsarella basillika, ruisleipä valkohomejuusto hillo, vaalea leipä katkaraputäyte. Lisäksi oli coctailpiirakoita, salaatteja ja suolaista piirakkaa.

  1. Sinulla taitaa olla se Lighthouse? Tää on Villa Designin lyhty, oli alessa 12€ :)<br />
   <br />
   Teenkin juhliin leipäsiä eri täytteillä 🙂 täytteethän voi tehdä jo edellisenä päivänä ja sit vaan lisätä leivän päälle ennen tarjoilua. Ainakin katkaraputäytteen teen, namskis! Itellä lyö nyt jotenkin ihan tyhjää tarjottavien kanssa joten paljon kiitoksia ehdotuksista Syhi &hearts;

 2. Kaunis tuo talolyhty!<br />
  Itse tykkään myös lyhdyistä sekä kynttiöiden polttelusta.<br />
  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  1. Lyhdyt on ihania ja en voi vastustaa kun näen jonkun upea lyhdyn, se on pakko ostaa. Olen kyllä myynyt sitten entisiä pois joista en enää tykkää 🙂 <br />
   <br />
   Kynttilöitä on täälläkin kulunut paljon tänä talvena. Ihanaa iltaa sinnekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *