Heikkouteni- Jalat ja kipot :)

Ihana viikonloppu alkoi just nyt! Iltapäivä menikin lumitöiden ja salin merkeissä. Eka piti käydä treenaamassa ja sitten vasta kotiin palatessa tein lumityöt. Toisinpäin jos olisin tehnyt niin veikkaan etten olisi enää salille kyennyt, sen verran paljon oli kolattavaa. Olihan urakka ja just kun sain lumityöt tehtyä niin taas siellä sataa. Ihanaa 😀

Paljastettakoon nyt täällä blogin puolella että minulla on heikkous kynttilänjalkoihin, kynttiläkippoihin ja -lyhtyihin! (hih, täällä postauksessa se tuli osittain jo esille!) Voisin laittaa niitä vaikka joka tasolle mitä meiltä löytyy.

Ja ei, ei tämä ole ainut heikkouteni 😀 Tyynyt, valaisimet, kynttilät.. ja lista sen kuin jatkuu.. Tein kollaasin tuotteista jotka voisin heti kotiuttaa, kaikki niin upeita. Tom Dixonin messinkistä Etch kynttilälyhtyä* olen ihaillut jo vuoden ja nyt se olisi vielä alessa! Olisi aivan upea lisä olohuoneen tasolle muiden messinkisten juttujen seuraan. Toinen huokauksia aiheuttava on Multi Candle Pin-kynttilänpidike, johon voi asettaa useita kynttilöitä. Tällaiselle kynttilöiden suurkuluttajalle olisi oiva vaihtoehto. Kollaasista löytyy myös messinkinen Nappula* jota pyörittelin taas käsissäni joulun aikaan kaupassa. Yksi musta pieni nappula meiltä jo löytyykin. Messinki on tainnut tulla meille jäädäkseen. Kohta joudun lisäämään blogin sivulaitaan Tunnisteet-kohtaan uuden tunnisteen 😉

nimet%C3%B6n2.jpg 

 

Oikein ihanaa viikonloppua!

 

(Multi Candle Pin kuva lainattu KN2 verkkokaupasta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

 

10 kommenttia “Heikkouteni- Jalat ja kipot :)

 1. Kun näin Etch-valaisimet Klaus K -hotellin uudessa 'Sky Loft' -huoneessa, rakastuin samantien! Aiemmin en ole oikein lämmennyt messingille, mutta siellä tuo kyseinen väri sai minut vain huokailemaan ihastuksesta. Sen jälkeen olen pikkuisen himoinnut myös tuota kynttilälyhtyä :).

  1. Apua, ne oli varmasti upeat!! Valaisinta en ole nähnyt livenä mutta on varmasti ihana, oikea katseenvangitsija! <br />
   Meillä on jonkun verran messinkiä olohuoneessa, iso riipuvalaisin ja sitten kaksi pöytävalaisinta, niiden seuraan sopisi joku samaa väriä oleva pienempi esine ja siksi olen nyt saanut päähäni että tämä se on 😀 Eteisestä löytyy myös yksi messinkinen kattovalaisin. Siinä olisi sitten sopiva määrä, pieni ripaus messinkiä kotonamme kun tuon kynttilänlyhdyn vielä hankkisi 🙂

 2. Ihanaa, että muillakin on näitä heikkouksia 🙂 Liputan täysillä Enon kynttelikölle. Oon edelleen omaani ihan rakastunut. Ens kerralla aion kokeilla siihen eri värisiä kynttilöitä.

  1. Joo heikkouksia löytyy 😀 just tuossa yks päivä mietin että millonhan olen viimeksi ostanut itselleni uusia vaatteita?! Ei ole heikkouksia vaate puolella 😀 minkäs sille voi että nuo sisustusjutut kiinnostaa enemmän.<br />
   <br />
   Ai niin sullahan oli Enon kynttelikkö, se on ihana! Tilasitko ulkomailta? Suomalaisissa verkkokaupoissa en ole nähnyt kuin yhdessä ja sekin tilaustavaraa. Voiko siihen laittaa ihan pöytäkynttilöitäkin, miten syvälle ne pitää saada kiinni piikkeihin että pysyvät?

  2. Kipaisin omani KN2-liikkeestä, jonka verkkokaupasta olet varmaankin tuota katsonut. Pöytäkynttilöitä en ole koittanut vielä tuohon laittaa. Sellaiset melko pienet varmaan menevät ihan hyvin, mutta isompia en laittaisi ihan siitä syystä, että olisivat niin lähekkäin, että polttaisivat varmasti toisiaan.

  3. Joo KN2 liikkeen verkkokaupasta katsoin, mutta siellä ei varmaan nyt ole hyllyssä näitä kun luki että tilaustavaraa. Oliskohan ollut niin suosittuja?! Mä en osaa oikein ulkomailta tilata, en ole koskaan tilannut mitään ulkomailta :D<br />
   <br />
   Jossain kuvassa näin että oli laitettu pöytäkynttilöitä, siksi mietinkin että pysyvätköhän ne siinä tukevasti.. taitavat tosiaan olla aika lähekkäin kynttilät toisiaan.

 3. Täällä myös yksi, jolla samanlaisia heikkouksia! 😀 Joka kerta, kun olen jossakin sisustusliikkeessä, katselen ekana kynttilänjalkoja -ja kippoja, vaikka kaapit pursuaa niistä jo nytkin! Tyynynpäälliset on toinen suuri heikkous. Mutta niillä saa suhteellisen edullisesti uutta ilmettä kotiin, joten en pidä tätä niin pahana heikkoutena :D<br />
  <br />
  Kivaa viikkoa sinulle! &hearts;

  1. Ihana sinä &hearts; Tyynynpäälliset vie onneksi niin vähän tilaa kaapissa että voi vähän useammin ostaakin 🙂 Mies aina ihmettelee että miks pitää taas ostaa uusi tyyny, niin korjaan aina että huom. tyynynpäällinen 😀 niillä saa tosiaan niin äkkiä uutta ilmettä ja edullisesti, jos tahtoo kokeilla esim. jotain uutta väriä.<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sinnekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *