Olohuone ilman verhoja?

55.jpg

53-tile.jpg

Hyrr..mikä pakkanen ulkona. Meinasin jäätyä kun kävin mutkan postilaatikolla ja puuliiterissä. Takassa on aamusta asti ollut tuli, sisällä on niin lämmin etten nokkaani työnnä ulos enää tänä päivänä 😀 Sisällä kun viettää aikaa niin pitää keksiä aina paljon touhuamista ja päätinpä ottaa valkoiset verhot pesuun, nyt tässä katselen verhottomia ikkunoita, miten avaralta näyttääkään. Meillä ei ole tainnut olla koskaan olohuoneen ikkunat ilman verhoja. Talveksi kaipaan verhoja ja silityksen jälkeen ne palaavat omalle paikalleen, mutta kesällä voisin ajatella ikkunoita ilman verhoja. Nuo tangot haluaisin vaihtaa lyhyemmiksi ja valkoisiksi, eivät sitten niin erottuisi valkoisesta seinästä.

Laitoin pitkästä aikaa taas tulppaanit pyöreään lasimaljakkoon, näyttävät niin hyviltä erilailla aseteltuna. Täältä voi kurkata viime vuotisen asetelman. Nyt palaan olohuoneen lämpöön takan ääreen ja istahdan tytön kanssa leikkimään Pet Shop-hahmoilla. Ihan lempparilelut tällä hetkellä 🙂 Niin muuten, olihan minulla yksi kysymyskin! Olisiko teillä antaa vinkkejä HAY:n tuolin puhdistukseen? Uskaltaako sitä puhdistaa Universal Stonella tai jollain muulla aineella? Taakse oli ilmestynyt tummia sormenjälkiä, pelkällä vedellä ja ihmesienellä yritin ja sainkin osan pois, mutten ihan kaikkea.

Nyt muuten kun kuvista katsoo niin olkkarihan näyttää ihan hyvälle ilman verhoja! Eihän ikkunoissa ole pakko olla verhoja..

 Iloa päivääsi!

 

50.jpg

10 kommenttia “Olohuone ilman verhoja?

 1. Minä olen harrastanut aika paljonkin verhottomuutta, sillä ne jotenkin ovat aina mattojen kanssa viimeisinä hankintalistalla uuteen kotiin muutettaessa (ja ikinä ne edellisen kodin verhot eivät satu olemaan sopivia uuteen kotiin…) joten olen tottunut katselemaan ikkunoita ilman verhoja, enkä niitä niin aina kaipaakaan. <br />
  <br />
  Verhot kyllä tuovat kodikkuutta ja lämpöä huoneisiin. Asioita, joita näin talvella ainakin huomaa kaipaavansa, mutta kesällä ikkunat ilman verhoja voisi olla ihan kiva juttu. Pääsee kaikki ihana auringonvalo sisälle.

  1. Illalla ripustin jo puhtaat, silitetyt verhot takaisin ikkunaan 🙂 olisi ollut kiva ilmankin, kesällä voisi kokeilla verhottomuutta. Minunkin pitäisi totutella olemaan ilman verhoja, paljon ilmavamman ja avaramman näköistä! Mukavaa viikkoa Kaisa!

 2. Takkatuli olisi kyllä poikaa tällä kelillä!<br />
  Reipasta viikkoa!

  1. Pakko laittaa takkaan taas tuli kun on mukamas niin kylmä 😀 mies nauraa ku mua palelee ja itse kulkee täällä ilman paitaa ku on niin kuuma!<br />
   <br />
   Muksaa viikkoa sinnekin!

 3. Meillä ei ole missään verhoja,vain ihan ylös näkymättömiin nostetut kaihtimet.rakastan verhottomuutta.niin valoisaa ja luonto tulee sisään☺️

  1. Moikka Nanna!<br />
   <br />
   Se on kyllä totta että on paljon valoisampaa ilman verhoja ja meilläkin tuota metsää on ympärillä niin näky on kaunis kun verhot eivät ole edessä. Kaihtimet minäkin nostan aina ylös mutta mies käy laskemassa ne samantien alas 😀

 4. Hyvän näköinen tila ilman verhojakin! Mutta ehkä verhot tuovat lisää kotoisuutta 🙂

  1. Verhot ovat taas paikoillaan, jotenkin talvella sitä kaipaa verhoja. Ensi kesänä kokeilen kyllä olla ilman niin näkyy metsä paremmin sisälle 🙂

 5. Etenkin kesällä voisi olla ihan hyvin ilman verhoja, sillä näyttäisi siltä, että luonto tarjoaa silloin tarpeeksi näkösuojaa :).

  1. Näimpä, täällä ei ole pelkoa että naapuriin näkyis noista ikkunoista. Takapihalla on vain metsää joten rauhassa saa olla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *