Vaaleutta ja pienesti kevättä

29.jpg

 

25.jpg

 

28.jpg

Heipsis! Juuri kun viime postauksessa hehkutin miten akut on ladattu täyteen, niin eiköhän iskenyt kunnon flunssa päälle. Puolet perheestä flunssassa, toivotaan ettei kestäisi viikonlopun yli ja että muu perhe säästyisi taudilta. Nimittäin minun pitäisi jo aloittaa siivoukset ja leipomiset tulevia juhlia varten. Vein matotkin jo pesulaan. Pientä piristystä kaipasin flunssan keskelle ja kun flunssalääkkeet eivät auta niin kukat auttaa aina 😀 Kevään ensimmäiset helmililjat (valkoisina ostin, mutta sinistä sieltä puskee!) oi että, on ne kauniita, sinisinäkin!

Keittiö kaipasi lisää vaaleutta, ollaan oltu nyt pari kuukautta ilman pöytäliinaa, mutta nyt halusin taas silittää valkoisen liinan pöydälle. Tuli heti paljon valoisamman ja vaaleamman näköistä. Olen miettinyt jos myisin tuon meidän ruokailuryhmän ja ostaisin tilalle ison pyöreän pöydän, johon sopisi kuusi yksinkertaista tuolia ympärille. Tori.fistä olenkin katsellut löytyisikö tarpeeksi isoa pöytää, jonka voisin vaikka itse kunnostaa mutta vielä ei ole tärpännyt. Keittiömme on juuri sen mallinen että sinne sopisi myös pyöreä pöytä ja en vaan saa mielestäni miten kauniilta se näyttäisi tuossa. Mittailin jo valmiiksi ja hyvin sopisi tilaan. Vielä kun saisin miehen vakuutettua siitä että mahdutaan ruokailemaan pyöreän pöydän ympärillä ;D Nyt lämmintä juomaa keittämään ja riisityynyä mikroon että selvitään tästä flunssasta! 

Terveempää viikkoa teille, palataan taas <3

 

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Vaaleutta ja pienesti kevättä

 1. Ihanat helmililjat! &hearts; Pikaista paranemista! &hearts;

 2. Ei vitsi, nyt on ehkä pakko mennä ostamaan helmililjoja…! 🙂 <br />
  <br />
  Meillä oli vuosia sitten keittiössä neljän hengen pyöreä pöytä. Vihasin sitä! 🙂 Inhosin sitä levottomuutta, mikä pöydän alla oli pöydän jalasta ja tuolien jaloista johtuen. Onhan ne jalat toki sen suorakaiteen muotoisenkin pöydän alla, mutta ne näkyvät sieltä ihan eri tavoin, kun ovat linjassa toistensa kanssa. Jos ymmärsit mitä tarkoitan 🙂 Jotenkin suorakaiteen muotoista pöytää on myös helpompi kattaa ja se jos joku on tällaisen kattaus-friikin mielestä tärkeä asia 🙂 Sen sijaan jos tilaa olisi, ostaisin ison neliön mallisen pöydän, jossa olisi kaksi ruokailijaa per sivu. Harmi, ettei sellainen mahtuisi meille ikinä…

  1. Minunkin pakko ostaa vielä niitä valkoisia!<br />
   <br />
   Joo ymmärsin 🙂 Kiitos vaan vinkistä, enpä tullut ajatelleeksikaan tuota. Meillekään ei mahdu neliönmallinen niin iso pöytä, että sopisi kahdeksan tuolia ympärille. Tuosta kattauksesta on myös moni sanonut että pyöreään pöytään ei mahdu mitään. Nyt on pakko googlailla kuuden hengen pyöreitä pöytiä tuolien kanssa, että miltä se jalkatila näyttää, näyttääkö se liian levottomalta :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua &hearts;

 3. Pikaista paranemista teille. Toivottavasti ei mee koko viikonloppu sängyn pohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *