Ihana viikko edessäpäin

31.jpg

 

33.jpg

Jee, mä oon niin iloinen! Viikon kestänyt flunssa melkein taltutettu, kortisonikuuri on nyt päällä ja voin ihan kirjaimellisesti sanoa että nyt voi taas hengittää! 🙂 Ei enää astmalääkkeet auttaneet vaan henki meni tosi ahtaalle ja kortisoniahan se vaati. Eilen jaksoin jo sen verran pyörähtää kaupassa että hain lisää piristystä..lisää yrttejä ja kukkia, unohtamatta pirtsakan värisiä salikenkiä! Ja hajuaistikin on osittain palautunut kun yrtit tuoksuivat niin hyvälle <3 Tänään upotan sormet yrttimultaan ja istutan nuo ihanat vihreät ruukkuihin. Siinä mun tän päivän pienet ilot 😀

34.jpg

Näkisittepä meidän pihan nyt. Voimia ei ole vielä lumitöiden tekemiseen ja mies on töissä, joten järkyttävät lumikasat odottaa kun töistä pääsee, jos pääsee edes pihaan asti ilman auton jäämistä kiinni. Lunta kun joulukuun alussa toivoin, niin en ihan tätä tarkoittanut. Nyt sitä tosiaankin on kuultu mun toiveet 😀 Viime viikolla mies tiputti lumet katolta ja lunta tuli alas niin paljon että hyvä kun ei näkyvyys ikkunoista kadonnut, kinokset kohosivat niin korkealle. Että täältä saa tulla hakemaan lunta jos ei jossain päin Suomea ole tarpeeksi ;D Ainakin lapset ovat iloinneet lumentulosta, pihalta löytyy vaikka minkälaista lumilinnaa ja salakäytävää.

Alkaneesta viikosta ihanan tekee se, että ensi viikonloppuna on valmistujaiseni, saan leipoa ja touhuta rauhassa. Siivota ja järjestellä. Laittaa puhtaat matot lattialle. Ja loppuviikosta, kuurin loputtua ottaa lasin valkkaria ja kiittää itseäni ahkeruudesta 😀 Nyt pikkupojan kanssa autoleikkeihin tuonne olkkarin lattialle, sairastelun vuoksi jääny leikitkin leikkimättä. Ihanaa olla taas terve. 

Tervettä viikkoa meille kaikille! 

Ps. Jokaisen postauksen alussa on oranssi sydän, olis kiva kun kävisitte sitä klikkaamassa 🙂 Se on vähän kuin sellainen tykkäys-nappula niinkuin facebookissakin 🙂

2 kommenttia “Ihana viikko edessäpäin

    1. Kaikkea kivaa tiedossa ja mikä parasta, saa perheen ja kaverit koolle &hearts; Loppuviikko meneekin siivotessa ja leipoessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *