Täysi tohina päällä!

1.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

Täällä on kuulkaas täysi tohina päällä. Hetkeksi kuitenkin istahdan, tai oikeastaan loppuillan otan ihan rennosti ja katson vaikka jonkun leffan. Koti on puunattu katosta lattiaan ja jääkaappi ja pakastin täynnä tavaraa, huomenna pääsen heti aamusta leipomaan. Saa nähdä mitä siitä tulee kun pikkuapulaiset on messissä 😀 Kuvat on otettu jo aiemmin tällä viikolla, näkisittepä keittiön nyt. On pussia, purnukkaa, lasivaasia, kuppia ja kippoa. Piirsin muuten etukäteen tuossa yks ilta kaikki tarjottavat paperille, niin on helppoa sitten juhla-aamuna kattaa tuo ikkunan alla oleva taso. Ja osa tarjoiluastioista onkin jo paikoillaan. Kiireessä sitä ei kerkeä niin kauniisti laittaa tarjottavia esille, joten onpahan joku lunttilappu josta kurkkia. Kukat pitää vielä hakea juhlapöytään, helmililjat ovat venähtäneet niin pitkiksi ettei vastakkain istuvat edes näkisi toisiaan 🙂

Mulla oli vähän huonoa tuuria juhlamekon kanssa. Tilasin yhdestä verkkokaupasta mekon, se oli just sopiva ja hieno, mutta joku oli ilmeisesti sitä käyttänyt ja ommelkin revennyt, joten palautukseen lähti ja tämä tyttö yritti tänään epätoivoisesti etsiä uutta mekkoa tilalle. No arvatkaa vaan löytyikö sitä. Ei kai se auta kun laittaa joku vanha mekko tuolta kaapista päälle, jos nyt ei hyvällä tuurilla joku niistä kolmesta mekosta sovi mulle jotka äitini osti ja tuo huomenna sovitteille. Pidetään peukkuja että joku niistä kävisi! Mutta nyt sohvalle! Viinirypäleet ja juustot odottaa mua..niin ja se leffa. Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja oikein ihania valmistujaisia mulle 🙂 huomenna en varmaan ehdi blogin pariin joten toivottelen hyvät viikonloput jo nyt 🙂

 

 

2 kommenttia “Täysi tohina päällä!

  1. Vietä oikein ihanat ja hauskat valmistujaiset! Olet juhlapäiväsi ansainnut ♥.

    1. Voi kiitos Tiia ♥ ♥ leipomukset on jo hyvällä mallilla kun aamulla aikaisin aloitin. Huomenna juhlitaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *