Kuvasatoa minun valmistujaisista

34.jpg

 

32.jpg

Lauantaina vietimme kotonamme valmistujaisiani ja oli kyllä niin upea ja mahtava päivä! Aamu oli vielä kiireinen kun viimeisiä kastikkeita ja salaatteja tein, onneksi äitini tuli auttamaan. Sitten pystyi keskittymään vain juhliin kun ensimmäiset vieraat saapuivat kello kaksi. Minulla oli musta pitsimekko (laitoin kaapista mekon päälle, kun en löytänyt enää uutta mekkoa kaupasta) kultaisine koruineen ja mustat korkkarit. Ja kerrankin muistettiin ottaa jopa perhekuva koko pesueesta, yleensä sitä on itse aina kameran takana, mutta nyt oli hyvä hetki ottaa kuva koko perheestä kun oli juhla-asutkin päällä 🙂

 

44.jpg

 

40.jpg

 

41.jpg

 

43.jpg

 

39.jpg

 

38.jpg

Noutopöydässä oli paljon suolaista mm. voileipäkakkua, piirakoita ja munavoita, juustotarjotin, katkaraputoasteja, kastikkeita, erilaisia salaatteja.. Makeat herkut katoin suoraan pöytään. Mustavalkoinen, yksinkertainen kakku jonka koristelin tulppaaneilla 🙂 Laitoin tulppaanin varret vain tuorekelmun sisään. Tulikin tosi kivannäköinen koristelu. 

 

37.jpg

 

36.jpg

 

35.jpg

Juhlat jatkuivat yömyöhään kun ystävät jäivät vielä juhlimaan sukulaisten lähdettyä, meillä oli kyllä niin hauskaa että sai nauraa vedet silmissä 😀 Sain myös aivan ihania lahjoja, kuvissa näkyykin osa niistä. Takana pilkistää haaveilemani pellavalakanatkin! Laitoin heti lakanat pesukoneeseen enkä malta odottaa että saan ne pedattua sänkyyn. Pellava tuntui tosi pehmeältä, nämä on siis ne Hobbyhallin Koodi-lakanat, mitä moni teistä suositteli tuolla aiemmassa postauksessa kun kyselin kokemuksia pellavalakanoista.

31.jpg

 

30.jpg

Nyt arki alkoi, mutta ei haittaa, oli niin kiva viikonloppu että sitä muistellaan vielä pitkään <3 Ihania ihmisiä ympärillä <3 Mukavaa viikon alkua!

 

 

J / white & black - -

18 kommenttia “Kuvasatoa minun valmistujaisista

 1. Oivoi, miten ihanan näköistä! Tuo kakku on huippuhieno ja tulppaanikoristeet huippuidea! Ja voi miten ihania lahjoja 🙂

  1. En yhtään muistanut miettiä kakun koristelua ja kun olin sitä jo koristelemassa niin tuli tuollainen älynväläys että tulppaanit kakkuun 😀 Hyvin säilyivät sen päivän kakussa.<br />
   <br />
   Kiitos paljon Syhi &hearts;

 2. Onnea valmistuneelle! Miten ihanat tarjottavat ja upeat kuvat &hearts;

  1. Kiitos S &hearts; Herkut maistuivat, ei jäänyt kun salaattia ja kakkua seuraavalle päivälle 🙂

 3. Oi, mitä herkkuja! Ja aivan upea tuo koru!!! Onnea vielä valmistumisen johdosta! &hearts;

  1. Koru on minun ensimmäinen Kalevala-koru ja tykkään siitä mielettömän paljon. Yksi kauneimmista koruistani. Kyllä lahjanantaja tiesi mistä tykkään :)<br />
   <br />
   Kiitos Heidi &hearts;

 4. Voi, miten kivalle näyttää ja ihanat tarjoilut! Paljon onnea valmistuneelle!! ♥

  1. Kiitos paljon Essi &hearts; Paljon oli leipomista ja touhuamista, mutta kyllä kannatti, oli niin kivat ja onnistuneet juhlat ja vieraat tykkäs herkuista 🙂

 5. Paljon onnea! <br />
  Mielettömän herkullinen kattaus monenlaista. Pala kakkua maistuis vaikka heti :)<br />
  ..ja hyvältä näyttää lahjapöytäkin.

  1. Hieman kiire tuli juhla-aamuna mutta onneksi kerkesin kaikki saada pöytään ja vielä kuvat räpsittyä ennen ensimmäisten vieraiden tuloa 🙂 Kiitos paljon Anna &hearts;

 6. Oli varmasti mielettömän kivat juhlta, tarjoilut nostivat ainakin veden kielelle :). Vielä kerran, paljon onnea valmistuneelle! &hearts;

  1. Rakastan juhlia kun saa kaikki läheiset yhteen, niin harvoin sitä ollaan kaikki koolla &hearts; Meillä on anopilla tapana järjestää myös sukujuhlia kesäisin että saa kaikki sisarukset perheineen koolle.<br />
   Lämmin kiitos Tiia &hearts;

 7. Onnea valmistumisen johdosta, tosi herkulliset tarjottavat!! voisinko saada pastasalaatin ohjeen? Mitä sarjaa ko. salaatin lasikulho on? Mitä kolmioleipien päällä on?

  1. Kiitos paljon t! Pastasalaatin ohje löytyy blogistani täältä: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2012/05/ohje-suolaisiin-tunnustus-ja-viikonlopun-aloittelua&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2012/05/ohje-suolaisiin-tunnustus-ja-viikonlopun-aloittelua</a&gt; Ohjeessa ei ole mainittu sokeria, mutta tuohon kastikkeeseen lisäsin hieman nyt myös sokeria.<br />
   Salaattikulhot ovat Ikeasta: <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20132453/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20132453/</a><br />
   <br />
   Katkaraputoasteihin tuli katkarapuja, smetanaa, majoneesia, maustamatonta tuorejuustoa, tuoretta tilliä, sitruunanmehua, ripaus valkopippuria ja suolaa. Nämä kaikki esim. tehosekoittimella sekaisin ja täyte on valmis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *