Senkki ja erikoinen vahakukka

3.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

4.jpg

Vitsit että mä tykkään tuosta senkistä. Valmistujaisissani moni ihaili senkkiä ja vieraat kyselivät että jouduinko paljon maksamaan tuosta kun nykypäivänähän nämä ovat aika arvokkaita. Senkin kanssahan kävi uskomaton tuuri, osuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja maksoin tästä muistaakseni 20e. Jonkun verran lakkapinta on kärsinyt tason päältä, mutta se ei minua haitttaa. Joulunaikaan tasoon ilmaantui vielä uusi jälki, kun en hoksannut että saviruukun alle olisi pitänyt laittaa jokin alusta. Kastelin sypressiä ja saviruukku päästi vettä hieman läpi. No, vanhoissa huonekaluissa saa näkyäkin käytön jälkiä 🙂

Oletteko joskus kuulleet vahakukasta? Minä en ollut koskaan kuullut. Tuossa se kaunistus majailee senkin päällä maljakossa 🙂 Aina kauppareissulla ostan jonkun erikoisemman oksan kotiin tulppaanikimpun lisäksi. Nyt ei täksi viikonlopuksi tarvinnutkaan tulppaaneita ostaa, kun sain ystävänpäivänä kimpun valkoisia tulppaaneja.

Söpö nimi oksalla ja myyjä osasi kertoa että oksa kestää kauan maljakossa kunhan muistaa laittaa lämmintä vettä maljakkoon. Senkin päälle laitoin myös yhden valmistujaislahjani, messinkisen Nappulan, jota olen ihaillut 🙂 Tuohon tasolle on muuten tosi kiva tehdä erilaisia asetelmia! Pääsin muuten pinkin paitani kanssa kuvaan niin muokkasin itseni pois tuosta kynttiläkuvasta 😀 Juuri salilta tulossa ja paistoi niin ihanasti aurinko että piti samantien ottaa kamera esiin. Mitenkäs siellä on laskiaissunnuntaita vietetty? Laskiaispullatkin syötiin vadelmahillolla ja runsaalla kermavaahtonokareella. Minä olen sitä mieltä että laskiaispullaan kuuluu ehdottomasti hillo, ei mantelimassa 😀

8 kommenttia “Senkki ja erikoinen vahakukka

 1. Hih, me ei sitten tapella laskiaispullista, koska mun pullassa on ehdottomasti mantelimassaa. :D<br />
  Mukavaa sunnuntaita.

  1. Heh, ei tarvii tapella ei 😀 saat ilomielin kaikki mantelimassapullat 🙂 muistan kun kerran ostin kiireessä laskiaispullat ja niissä olikin mantelimassatäyte, yritin syödä mutta ei vaan maistunut. <br />
   <br />
   Mukavaa uutta viikkoa, Minna!

  2. Saahan sen pullan syödä hillollakin, mutta silloin se ei ole laskiaispulla vaan hillo- ja kermavaahtotäytteinen pulla. Laskiaispullien kotimaassa Ruotsissa ei varmasti ole hillopullista kuultukaan, luultavasti pitäisivät hulluna jos siellä yrittäisi kysellä hillotäytteistä pullaa 😉

  3. Hih, mua niin hymyilytti sun kommentti, kiitos Vanha Jäärä! 🙂 Olen nimittäin syntynyt ja asunut Ruotsissa, kuitenkaan en ole koskaan tottunut siihen mantelimassatäytteeseen ;D

  1. Kiitos ihana &hearts; kiva kuulla! Ostin vihdoin kameraan salaman, olikohan sillä vaikutusta 😉

 2. Upea senkki ja halvalla olet sen kyllä saanut! 🙂 Ihana tuo vahakukka, täytyypä yrittää metsästää tuollaista meillekin!

  1. Kerrankin mulla oli tuuria kun kävin kirppiksellä, yleensä lähden sieltä aina tyhjin käsin, mutta joskus tekee montakin löytöä samalla kertaa. Nyt onneksi kävi näin 🙂 Kukkakaupasta varmasti löytyy vahakukka. Itse olen metsästänyt Magnolian oksaa, mutta vielä ei ole tärpännyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *