DIY Paperipussit

10.jpg

 

12.jpg

Tein nopeasti itse muutaman paperipussin, kun en löytänyt valmiina pieniä paperipusseja kauppareissulta. Ostin yhden pitkän kukkapussin ja leikkasin sen keskeltä poikki. Pohjasta tehdystä pussista ei tarvinnut kääräistä kuin reunat rullalle ja pussi oli valmis. Yläosan leikatusta pussista niittasin pohjan umpeen ja kääräisin vain yläreunat samalla tavalla, näin sain kaksi sopivan kokoista paperipussia, ei paha 50snt pusseiksi 🙂 Paperipussin sisällä on tavallinen maljakko, kiva välillä katsella leikkokukkia hieman erilaisessa `maljakossa`. Jos mulla olisi hyvä käsiala näihin voisi myös kirjoittaa mustalla tussilla tekstiä, mutta itse jätin pussit yksinkertaisuudessaan tuollaisiksi. 

Urheilun myötä olen muuten innostunut katselemaan kaupoissa kaikkia terveellisiä juttuja 🙂 Hedelmiä meillä on mennyt aina paljon, viikoittain tuon ison kasan erilaisia hedelmiä ja vihanneksia kotiin. Lasten lempparia on tällä hetkellä luomuporkkanat, maistuvat tosi hyviltä. On tullut ostettua myös mm. kookosöljyä ja inkivääriä. Inkivääriteetä tulikin juotua paljon silloin kun olin flunssassa ja siitä taisi jäädä tapa. Eilenkin illalla hörpin sitä ennen nukkumaanmenoa. Miten te olette käyttäneet kookosöljyä esim. ruokaan? Vai onko kookosöljy ihan uusi juttu? Kuulin että sitä voi syödä sellaisenaan, vielä en ole tohtinut maistaa 🙂 Ihonhoidossa olen kylläkin sitä käyttänyt ja kookosöljy tuoksui todella miellyttävälle kasvoilla.

14 kommenttia “DIY Paperipussit

 1. Onpa ihana idea käyttää maljakon suojana paperipussia! Taidankin joku kerta lainata ideaasi. jos sopii :). <br />
  Kivaa torstaita!

  1. Ideaa saa käyttää ihan vapaasti 🙂 Jossain kuvissa olen nähnyt Uashmaman pusseissa kukkia, mutta itse en raaskinut pussiani laitaa siihen tarkoitukseen. Nämä kukkapussit on niin edullisia ettei haittaa vaikka pilalle menis.<br />
   Mukavaa viikonloppua &hearts;

 2. Mä en käytä kookosöljyä mihinkään, mutta jotkut kuulemma purskuttelevat sillä valkaistakseen hampaita. Hiukan epäilen toimiiko…<br />
  <br />
  Kookosöljyhän ei sitten muuten ole terveellistä, koska se on pääosin tyydyttynyttä rasvaa. Itsekin kyllä kokkaan toisinaan kookosmaidolla kolestrolista piittaamatta, mutta öljynä käytän vain rypsiöljyä paistamiseen ja oliiviöljyä salaatinkastikkeisiin. Ja millään öljyllä en aio alkaa purskutteleen vaikka tulisi kuinka kauniit hampaat 😉

  1. Ohhoh, tuota tekis kyllä mieli kokeilla, ihan mielenkiinnosta 😀 Tuntuis että kookosöljy tarttuu hampaisiin kun ihollakin on sellaista tahmaista..öljyiset hampaat sitten loppupäivän :D<br />
   <br />
   Olen aina luullut että kookosöljy on terveellistä vähän nautittuna eli n.1 rkl päivässä? Vielä en ole keksinyt miten sen nauttisin kun raakana en tosiaan halua syödä. Meillä käytetään oliiviöljyä kaikkeen mihin ennen käytettiin rypsiöljyä. Teen mm. salaatinkastikkeet ja pizzapohjat oliiviöljyyn ja paistamiseen käytän myös sitä.

 3. Ihanat paperipussit! &hearts; Täytyypä kokeilla tehdä itsekin noita! Kookosöljy ei ole tuttu, sitäkin vois kokeilla. Kivaa torstaita &hearts;

  1. Kiitos Heli! Kookosöljyyn kaipaisin minäkin vinkkejä miten sitä voisi käyttää muutenkin kuin ihonhoidossa. Kivaa viikonloppua &hearts;

 4. Mä tykkään näistä paprupusseista tosi paljon. Nykissä pakattiin tosi monessa paikkaa tavarat just noihin pusseihin, ja arvaas kuka kuskas ne kaikki Suomeen 😀

  1. No sulla on siellä varmasti iso kasa paperipusseja ja monen kokoisia! Miksei täällä vois ostoksia pakata paperipusseihin? Ne voisi sitten kierrättää jos ei halua säästää pusseja.

 5. Käytän kookosöljyä kahvin joukossa noin ruokalusikallisen päivässä. Purskuttelen kookosöljyllä hampaani aamuisin. Heti herättyäni otan ruokalusikallisen kookosöljyä suuhun ja kun sylkeä alkaa erittyä, alan purskuttelun noin 10.min. Ensimmäisillä kerroilla kyllä oksetti, mutta kannattaa aloittaa pienemmällä annoksella. Purskutellessani laitan aamiaista, pukeudun tms. Öljy sylkäistään roskiin, ei viemäriin, koska kovettuessaan tukkii viemärin. Huuhtelen suun ja pesen hampaat eikä takuulla ole tahmaiset hampaat. Kuukauden käytön jälkeen hampaani ovat mielestäni valkoisemmat kuin aikaisemmin. Netistä voi lukea tästä &quot;oil pullingista&quot;.

  1. Heippa! Tänään jo kokeilin tuota purskuttelua, kun en malttanut enää odotella 🙂 tein kylläkin vain pari minuuttia. Täytyypä googlettaa tuolla hakusanalla lisää tietoa, kiitos sinulle vinkeistä! Aamukahvin sekaan kokeilen myös huomenna että miltä se maistuu kahvissa 🙂

 6. Hiustenhoitoon kannattaa kokeilla kookosöljyä. Hiero kuiviin hiuksiin öljy ja laita joku suojaksi, jos menet saunaan. Pidä 10-15 min. ja hiero heti shampoo hiuksiin kastelematta hiuksia ja pese pois. Jos vielä tuntuu rasvaiselta, pese vielä kerran shampoolla. Tulee kyllä upea kiilto hiuksiin!

  1. Hiukset kaipaisi lisäkiiltoa, varsinkin latvat, joten ehdottomasti menee kokeiluun illalla tämä. Tästä tuotteesta on kyllä moneksi, nyt kun olen saanut teiltä vinkkejä kookosöljyn käyttöön 🙂

 7. Haa, tuon paperipussi idean taidan lainata!☺<br />
  Minä en usko kookosöljyn vähäisestä (sisäisestä) käytöstä olevan suurta haittaa. <br />
  On monia epäterveellisempiäkin ruoka-aineita joita ihmiset käyttävät.<br />
  Itse käytän mm. ihonhoidossa ja mm. smoothien sekaan laitan myös.<br />
  Tuosta hampaiden valkaisusta olen lukenut myös, mutta on jäänyt itsellä kokeilematta vielä.<br />
  Kookosöljy on monipuolinen, kannattaa googlettaa ja katsoa mihin kaikkeen sitä voikaan kokeilla!☺

  1. Titti, ei muuta kuin paperipusseja tekemään 🙂 Edullisia pussukoita!<br />
   <br />
   Ajattelinkin että n.1-2 rkl päivässä kookosöljyä ei voi olla pahitteeksi. Smoothien sekaan en olisi hoksannutkaan kookosöljyä kokeilla, ensi kerralla laitan pari ruokalusikallista öljyä mukaan. Kiitos vinkeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *