Tämän vuoden seinäkalenteri

13.jpg

 

14.jpg

Etsiskelin yksinkertaista kalenteria vuodelle 2015 ja aloin googlettamaan mustavalkoisia kalentereita. Törmäsin kuvaan, joka vei minut Valkoinen Harmaja– blogiin. Suvi on tehnyt kauniin, yksinkertaisen kalenterin, jonka voi tulostaa ihan kuka vain omalle seinälleen. Taustapahvin kalenterille löysin Clas Ohlsonilta. Minusta tämä on tosi kiva ja kelpaa olla esillä! Ajattelin laittaa kalenterin seinälle siiman avulla työpöydän viereen, siitä on sitten helppo katsoa menot.

Mulla on tosi tosi huono muisti ja kaikki, ihan kaikki pitää olla jossain ylhäällä. Mun muisti jäi silloin aikoinaan synnytyslaitokselle 😀 Ja kalenteriin merkkaamisen lisäksi laitan vielä kännykkään muistutuksen että varmasti muistan tärkeät asiat. Kohtalotovereita? 

Oikein rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua!!

J / white & black - -

2 kommenttia “Tämän vuoden seinäkalenteri

  1. Tuo on kyllä kaunis kalenteri. Minullakin on pakko olla kaikki ylhäällä kalenterissa ja lappusilla, että muistan! 😀

    1. Kiva kuulla etten ole ainoa 😀 Muisti on kyllä huonontunut huomattavasti, mitenhän huono se on sitten vanhuusiässä?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *