Lahjaksi minulle?

Sain aivan upeita lahjoja valmistujaispäivänäni ja moni muisti vielä rahalahjalla, joten olen tässä pohtinut mitä niillä ostaisin. Ensin ajattelin että käyn hemmottelemassa itseäni esim. kauneushoitolassa. Kasvo- jalka- ja käsihoidot, oi että, olisipa mukavaa pitkästä aikaa! Mutta sitten päädyin kuitenkin siihen että haluan jotain pysyvää, tavaran, jota katsellessa voin muistella valmistujaispäivää 🙂 Kokosinkin tähän alle kollaasin, joista valitsen yhden tai useamman.

nimet%C3%B6n3.jpg

Vahvana ykkösenä tällä hetkellä HAY:n About A Chair*. Yksi löytyy jo olkkarista ja sille pitäis saada kaveri. Istumatilaa tarvitaan lisää olohuoneeseen. Se tuli huomattua taas kerran kun juhlia on nyt ollut useammat tässä lyhyen ajan sisään. Kynttilälyhty* ja salaattiottimet* olisi myös ostoslistalla. Kodinhoitohuoneeseen tarvittaisiin uusi valaisin ja mietin tätä mattamustaa valaisinta* sinne, mutta luulen että se ei tarpeeksi valaise tilaa kuvun sisältä. Olisi tuo ihana makkariinkin! Valaisinhulluna haluaisin valita jonkun valaisimen lahjaksi, mutta sitten kuitenkin kallistun mietinnöissä tuoliin, koska istumatilaa tarvitaan olohuoneeseen lisää. Tässäpä mulle perjantai-illaksi pohtimista ;D Nyt toivotan teille oikein ihanaa viikonloppua! Oli aivan mahtava lenkki-ilma aamulla kun tiet oli sulana ja arska paistoi <3

Kuvat lainattu finnishdesignshop.fi. *Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *