Juhlapöytä on katettu

DSC_3051%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3082%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3075%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3008%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3101%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3054%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3071%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Iloiset sunnuntai-aamutervehdykset näiden pinkkien kuvien kera. Meillä vietettiin tytön syntymäpäiväjuhlia, tässä kuvasaldoa juhlista 🙂 Täytekakkuna oli perinteinen tähtikakku mansikka-kermavaahtotäytteellä. Mokkaruutuja, kaurakeksejä, neljää erilaista suolaista piirakkaa, karkkia ja popcornia. Kokeilin ekaa kertaa tehdä poro-härkämuffinsseja, olivat kuulema tosi hyviä. Ihanat äiti ja anoppi auttoivat leipomuksissa ja toivat kaurakeksit, mokkapalat, kinkku-paprika-, lohi- ja tonnikalapiirakat mukanaan juhliin. 

Petshopit, Lego Friendsit ja kaikki pienet askartelutilpehöörit ovat tämän hetken suosikit tytöllä. Petshopeilla leikitään joka päivä ja talojakin on kertynyt jo neljä kappaletta. Yritin ehdottaa jos petshopit vois muuttaa nukkekotiin kun nukkekodissa olisi enemmän tilaa, mutta ei kuulema 😀 Ekaa kertaa vasta vuosi sitten kuulin näistä lemmikeistä ja ovat niin kova hitti leikeissä! Onhan ne suloisia otuksia. Tyttö kysyikin että millaisia Petshoppeja sulla äiti oli pienenä? Silloin ei Petshopeista oltu kuultukaan, on se jännä kun aina tulee uusia juttuja ja mitä ihmeellisimpiä leluja. Minun vanhat barbit ja my little ponyt kelpaa kuitenkin vielä leikkeihin. Tyttö tuossa tuumas että säästää Petshopit omille lapsilleen, suloinen 🙂 Ihanat synttärit vietettiin <3

J / white & black - -

6 kommenttia “Juhlapöytä on katettu

  1. Ihania syötäviä 😍 joo, ei ollu petshoppeja minunkaan aikana, eikä bratzeja 😁

    1. Onneksi nuo äidin vanhatkin lelut vielä kelpaa leikkeihin, nehän on antiikkia 10v. päästä ;D Mukava kun jätit viestiä!

    1. Kiitos Heli! Tarjottavat maistuivat, täytekakun rippeet syötiin vielä seuraavana päivänä 🙂

  2. Herkullisen näköisiä tarjottavia. Täällä on tytöt, nyt 8v ja 6v, leikkineet petshopeilla jo kauan aikaa eikä vielä kyllästymistä näy.

    1. Kiitos! Luulen että meillä käy samoin että Petsoppeihin ei kyllästytä, jopa poika tykkää leikkiä Petsshop taloilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *