Kauniit maljakot ja kuulumisia

DSC_3189%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3184%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3180%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3170%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Heippa ihanat! Toivottavasti teillä on ollut kivempi päivä. Täällä hoidetaan pientä kuumepotilasta. Tuntuu että kaikki taudit on käyty läpi tässä kuukauden sisällä mutta näköjään kova kuumekin iski vielä. Nyt pienimmäiseen. Kuulema korva kipeä ja juuri tarkistettiin korvat, ei muuta kuin uudelleen lääkäriin.

Kävin itsekin äskettäin lääkärissä kun flunssa ja hengenahdistus jatkuu, nyt sain vahvemmat astmalääkkeet ja suositeltiin että yrittäisin olla ilman kortisonikuuria kun juuri söin kuurin kuukausi takaperin. Lääkäri sanoi että kirjoittaa minulle sairaslomaa, mutta mihinpä minä sitä lappua olisin tarvinnut, lapset täytyy hoitaa sairaanakin. Voi olisipa ihana kun joku tulisikin kotiin hoitamaan lapsia kun itse on sairaana. Mies tuli töistä ja laitoin hänet heti apteekkireissulle. Onneksi kahden päivän päästä on viikonloppu ja sitten saa levähtää hetken. 

Kuvissa vilahtaa tämän hetken mieluisimmat maljakot, isompi on House Doctorin  hups, siis Bloomingvillen maljakko ja pienempi on ostettu Tigerista. Olen heikkona kauniisiin maljakoihin ja yksi kaappi onkin täyttymässä maljakoista 😀 Ajatella, naistenpäivän kimpun heitin vasta eilen pois ja vielä siitä jäi pinkki gerbera ja vihreitä oksia, jotka laitoin erikokoisiin maljakoihin. Kimppu kesti kyllä kauan, siitä oli iloa pitkään. Sen verran piti saada eilen raitista ilmaa että hain tontin reunalta muutamat pajunkissat maljakkoon.

Nyt otan tuon pikkupotilaan kainaloon ja toivon että parannutaan pian <3 Mukavaa viikon jatkoa teille!

10 kommenttia “Kauniit maljakot ja kuulumisia

 1. Onpa ihania maljakoita! Mullekin on alkanut kerääntyä vähän liikaa niitä…vai voiko niitä olla liikaa ?! :D<br />
  <br />
  Paranemisia teille sinne, meidän perhe sairasti jo porukalla influenssan ja melkoisen voimattomaksi veti olon kaikilta. Toivottavasti pääsette vähemmällä!

  1. Maljakoissa pätee sama kuin tyynynpäällisissä ja kynttilänjaloissa että niitä ei voi koskaan olla liikaa.. nyt ei sitten kysytä miespuolisilta mitään 😉 kuulen joka kerta että eikö noita oo jo meillä kotona ihan tarpeeksi :D<br />
   <br />
   Kiitos! Toivon että helpottais jo nämä sairastelut, yli kuukauden olen itse sairastanut niin alkaa jo voimat loppua. Pääasia että lapset pysyisi terveenä mutta nyt ei säästytty tältä taudilta.

 2. Voi kurjuus mitä tauteja teille on pesiytynyt 🙁 Tsemppiä ja toipumista ♥

  1. Kiitos Susanna &hearts; toivotaan että taudit ois kohta selätetty.

 3. Ihania maljakoita. Nyt eletään kyllä oikein kukka-aikaa. Koko ajan tekisi mieli ostaa kotiin tulppaaneita tai ruusuja. Kevät &hearts; Mun blogissa on muutes arvonta, käy osallistumassa 😉

  1. Heippa Sini! Viikonloppu kimppu on joka perjantaina tullut jo ihan perinteeksi, huomenna ajattelin hakea narsissikimpun ilahduttamaan 🙂 Meillä oli pupu käynyt pihalla vähän jyrsimässä puiden oksia vaikka suojasin ne syksyllä, niin katkenneita kirsikkapuun oksia laitoin myös maljakoon. Niissä on jo paljon lehtiä, saa nähdä tuleeko kukkia. Kevät on ihanaa aikaa &hearts;

 4. Ihanat maljakot! &hearts; Niitä ei todellakaan voi olla liikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *