Pääsiäisaskartelut

DSC_3215%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3235%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3207%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3241%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pääsiäinen lähestyy. Me istutettiin rairuoho jo viime viikolla, koristeltiin pajunkissat ja kananmunat. Lapsia niin nauratti kun isi ei millään meinannut saada puhallettua kuoria tyhjiksi 🙂 Tein ehkä liian pienet reiät kananmunan kuoriin.. Osa pääsiäismunista pääsi koristamaan vanhaa ikkunaa keittiön seinälle. Rautalangasta, siimasta ja tytön rikki menneestä korusta syntyi söpöjä koristeita ja lapset maalasivat munat. Rairuohokin ehti kasvaa pitkäksi, sitä piti hieman jo leikellä. Joka vuosi on kiva koristella pienesti kotia pääsiäiseen, vielä suklaamunia haen kaupasta lapsille ja sitten on meidän valmistelut tehty. Joko teillä on aloitettu pääsiäisvalmistelut vai mennäänkö pääsiäinen ilman koristeita?

 

4 kommenttia “Pääsiäisaskartelut

  1. Piti aloittaa jo eilen rairuohon istuttelut, mutta jospa tänään…? Muut tykötarpeet askarteluja varten hain myös, enää uupuu toteutus, heh 🙂

    1. Hyvin ehtii vielä, itse taisin olla hieman aikaisessa kun pitänyt jo pari kertaa leikellä ruohoa 😀 Mukavia askarteluhetkiä!

  2. Kivasti on teillä jo laitettu pääsiäistä! Meillä niin alkutekijöissä kaikki, ja ekaa kertaa ei edes huvittaisi koko pääsiäinen. Mutta jaksaa jaksaa, lapsille tärkeää.

    1. Moikka Piia! Lapset on pienestä iloisia, muutamia pieniä pääsisäiskoristeita siellä täällä ja se on jännää puuhaa kun saa itse istuttaa rairuohonsiemenet ja kastella ruohoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *