No nyt on väriä- Hyvää pääsiäistä!

DSC_3525%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3522%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3507%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3519%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Löytyy meiltä kirkkaitakin värejä, ainakin pääsiäisen aikaan,  jos ei lastenhuoneen punaisia kaapinovia lasketa 🙂 Lapset ovat koristelleet pitkäksi kasvaneet rairuohot (miten ne kerkeskin kasvaa noin pitkiksi, joka päivä saanut saksia näyttää) ja syöneet suklaamunia niin paljon, että loput oli pakko piilottaa kaapin perälle. Jätetään muutamat pääsiäisen pyhille.

Keltaisia tipusia löytyy milloin mistäkin, muutamat oli sujautettu basilikan sekaan ja kukkamaljakkoon, salaa kaivoin ne veden seasta pois. Uudet pajunkissat maljakossa siivousten päätteeksi, ah, ihanaa olla puhtaassa, puunatussa kodissa. Uunissa tuoksuu perinteinen persikkarahkapiirakka ja kohta päästään maistelemaan herkkua! Mukavaa kiirastorstain-iltaa ja hyvää pääsiäistä blogini lukijoille <3

J / white & black - -

8 kommenttia “No nyt on väriä- Hyvää pääsiäistä!

 1. Ihanan värikästä. Meillä on laittamatta kaikki pääsiäisjutut ja siivouskin saa odottaa huomiseen. Tänään aion vaan lojua sohvalla ja seikkailla blogimaailmassa.<br />
  <br />
  Mukavaa pääsiäistä!

  1. Meillä lapset ei malttanut enää odotella koristeiden kanssa ja nyt niitä on ripoteltu pitkin kotia. <br />
   <br />
   Kiitos! Teille myös 🙂

 2. Täälläkin on perinteinen persikkapiirakka paraikaa uunissa 🙂 Hauskaa pääsiäistä!

  1. Se on niin hyvää! Syötiin jo melkein koko piirakka, varmaan täytyy tehdä tänään toinen että vieraatkin saa maistaa. Kiitos, sinne myös!

 3. Onko persikkapiirakka joku perinteinen pääsiäisherkku? En ole ennen kuullutkaan, vaikka nyt kun tarkemmin ajattelen, niin olen muistaakseni syönyt kyseistä piirakkaa usein pääsiäisen aikoihin :). Iloista pääsiäistä!

  1. On se ainakin meille 🙂 niin kauan kuin mustan olen tehnyt persikkarahkapiirakan pääsiäiseksi, joskus kauan sitten otin Pirkka-lehdestä reseptin ja muokannut sitä omanlaiseksi ja aina samalla reseptillä syntyy piirakka. Meillä ei kukaan syö pashaa tai mämmiä 🙂 ja keltainen piirakka käy hyvin pääsiäiseen. Iloista pääsiäistä sinnekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *