Kevään ensimmäiset istutukset

DSC_3752%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3746%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

kukat%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3741%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3736%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Voi mikä upea aurinko meitä on hellinyt tämän päivän! Sisällä ei malta olla ollenkaan, lapset halusivat jopa syödä ruoan rappusilla kun aurinko lämmitti suoraan etupihalle. Eskarilainen tuli koulusta, heitti repun ja takin eteiseen ja jäi samantien ulos piirtämään. Ihana kevät on täällä ja pian saadaan nauttia kesän helteistä. Miten sitä joka vuosi odottaakin niin kovasti kesää, tuntuu että vuosi vuodelta enemmän.

Tarkoitus olisi rakentaa tänä kesänä lisää terassia talon ympärille ja myös puuliiteri tehdään pihalle. Leikkasin tänään kuusiaitoja ja sahasin niin tosissaan että sain rakot käsiini 😀 Huomaatteko, täällä ainakin on innostusta ilmassa kevään myötä, pienet rakot ei haittaa menoa, tekisi mieli olla ulkona aamusta iltaan touhuamassa jotain. Kevään ensimmäiset orvokit istutettiin ja muutaman havupuun laitoin ruukkuun sisäänkäynnin eteen. Tuli terassistakin heti paljon kutsuvampi. Jokohan sitä kohta uskaltaisi laittaa muitakin kukkia ulos? Huomasin että raparperikin puskee nurmikon läpi, se on taatusti kevään merkki 🙂

J / white & black - -

10 kommenttia “Kevään ensimmäiset istutukset

 1. Nyt alkoi vähän ahdistaa…meillä on lunta piha pullollaan, eikä puhettakaan pihatöistä! Teillä siellä orvokit purkeissa. Mutta kiva on katsella kesäisempiä kuvia :)<br />
  <br />
  Iloista uutta viikkoa ja terkkuja Lapista &hearts;

  1. Kiitos &hearts; Kohta se on siellä pohjoisessakin keväisemmät ilmat. Lähetän täältä sinne paljon aurinkoa että loput lumet sulaa pois ja pääset istuttamaan orvokkeja 🙂

 2. Täällä myös orvokkeja istutettu,mutta muiden kanssa kannattaa malttaa mielensä vielä.Toukokuussa saattaa hyvinkin olla vielä hallaa täällä etelä-Suomessakin.Tietty jos roudaa yöksi sisälle…

  1. Joo sitä mä ajattelinkin ja luulen ettei jaksa roudata kukkia sisälle öisin. Orvokit ei herkästi palellu joten niitä uskaltaa pitää yölläkin ulkona. Ei vaan millään malttaisi odotella että saa laittaa muitakin kukkia :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sinne!

 3. Näyttää kivalta, odotan sun kesäisiä puutarhapostauksia jo kovasti 🙂 onko mahdollista saada teidän etuoven seudusta ja mm.tuosta tuijasta ruukkuineenkokonaiskuvaa.. Onko tuo timanttituija? Talvehtiiko ruukussa? Meillä on uudehko piha ja kukkapenkit leviävät vuosi vuodelta,seuraavana työn alla etupiha ja sisääntulo.

  1. Onpa ihana kuulla että odotat puutarhajuttuja, niitä onkin kesällä tulossa 🙂 Ulkona tulee kesäisin oltua enemmän mitä sisällä, joten luonnollisesti sisustusjutut aina kesää kohden vähenee ja puutarhajutut lisääntyy. <br />
   <br />
   Voin laittaa laajempaa kuvaa etuterassilta vaikkapa seuraavan kerran kun laitan lisää kukkia terassille. Kuvassa näkyy timanttituijat. Ne menestyy ruukuissa kesän yli ja syksyllä sitten istutan ne maahan. Talvehtimaan en ole saanut havupuita ruukuissa. Nyt sain eka kerran puksipuun talvehtimaan kun istutin sen syksyllä maahan. Kiitos kivasta kommentistasi ja hyvää kevättä Taika! Ja tsemppiä pihan laittoon, siinä riittää joka kevät ja kesä puuhaa 🙂

 4. Siellähän ollaan laiteltu jo kivasti istutuksia! Mä en ole vielä uskaltautunut laittamaan mitään, sen verran vilposaa on varsinkin öisin. Narsissit on pääsiäisen jälijiltä ulko-oven vierellä, se saa toviksi riittää :)<br />
  <br />
  Kivaa viikon jatkoa! &hearts;

  1. Täälläkin pitää odotella lämpimämpiä ilmoja ennenkuin voi lisää kukkia laittaa. Orvokkeja ajattelin hakea kuitenkin vielä lisää, ne kestää sitten läpi kesän. Yleensä villiintyvät niin paljon että kesän loppupuolella roikkuvat jo maassa.. siis nuo pienet orvokit 🙂 Viime kesänäkin kasvoivat niin paljon ettei heti uskoisi samoiksi kukiksi.<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Teille myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *