Leikkimökki kesäkuntoon

Tervetuloa meidän leikkimökkiin! Leikkimökkiin oli kertynyt tavaraa jos jonkinlaista ja nyt se on siivottu kesäkuntoon. Olipahan urakka. Lapsilla on tapana hakea meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta talosta kaikkea tavaraa leikkeihin ja sinnehän ne leikkimökkiin jäi talven ajaksi. Tavaraa karsittiin, se ei ollut homma eikä mikään, oli nimittäin yllätys odottamassa kun menimme mökkiä siivoamaan. Hiiriperhe oli asustellut siellä varmaankin koko talven ajan pehmoisten tekstiilien seassa. Jaiks! On niillä ollu pehmeät oltavat 😀 Patjat ja tyynyt hävitettiin, osan pesin 60C pesukoneessa. Mökki on pesty katosta lattiaan, joten nyt siellä voi taas leikkiä, lukea kirjoja tai ottaa vaikkapa päiväunet parvella.

DSC_3822%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3799%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3829%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3815%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Teltassa on ehditty jo monet leikit leikkimään. Tuotiin teltta sisältä leikkimökkiin, täällä on sille paremmin tilaa. Huomaatteko kuvista tuon ihanan auringonpaisteen? Ovista ja ikkunoista vain tulvi valo sisään kun kuvasin. Ollaan nautittu koko päivä lämpimistä auringonsäteistä, sen kunniaksi koottiin trampoliini pihalle ja paistettiin grillimakkarat. Takki piti jo heittää pois päältä, tuli niin kuuma touhutessa. Nyt jatkuu pihan siivous iltaan saakka, oksasakset ovat olleet kovassa käytössä 🙂 Auringonsäteitä sinnekin!

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Leikkimökki kesäkuntoon

 1. Ihana leikkimökki! Minä haaveilen meidän leikkimökin maalaamisesta valkoiseksi, nyt se on puunvärinen. On vain aina kaikkea tärkeämpää tekemistä.. (muka).

  1. Kiitos! Tuokin oli alkuun puunvärinen mutta maalasin laudat valkoisiksi sitä mukaa kun saatiin laudoitettua. Vielä kertaalleen pitäisi maalata jos haluaa ihan peittävän pinnan, nyt puunväri hieman kuultaa läpi. <br />
   <br />
   Mulla oli muuten sama homma takan maalauksen kanssa, aina oli parempaa tekemistä 🙂 Siirsin ja siirsin sitä ja katselin tummunutta takan pintaa, sitten kun vihdoin tartuin pensseliin niin homma oli parissa tunnissa ohi :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikon jatkoa sinne!

 2. Aivan ihana mökki! 😊 minkä kokoinen pohjalta ja korkeudelta teillä tuo mökki on?

  1. Moikka Tanja,<br />
   <br />
   Kiitos paljon! Leikkimökki on lapsille pihan paras paikka ja ollut kovassa käytössä keväästä syksyyn 🙂 Mökki on korkeimmasta kohdasta 2,3m korkea. Leveyttä leikkimökillä on 2,2m ja pituutta 3 metriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *