Sininen ja vihreä toiveena juhliin

juhlat%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4095%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4084%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4072%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4059%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4054%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4031%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4063%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sininen ja vihreä oli pojalla väritoiveena syntymäpäiväjuhliin. Viikonloppuna meillä vietettiin siis pojan synttäreitä <3 Turtles-kakku oli myös toiveena ja pitihän Leonardo kakun päälle askarrella. Pojan ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun kakku oli valmis 🙂 Kakun lisäksi oli kinkku-paprikahyrriä, cocktailpiirakoita ja munavoita, karkkia, popcornia, donitseja ja keksiä.

Onneksi kaapista löytyi sinisiä ja vihreitä Kivi-tuikkuja ja Mariskooleja, niin niillä sain väriä pöytään. Sinivihreät servetit ja ilmapallot toivat myös värikkyyttä kattaukseen. Synttärilahjaksi poitsu sai meiltä pyörän joka oli sattumalta juuri sinivihreä, vasta myöhemmin huomattiin että sehän sopikin juuri tähän väriteemaan! Hauska sattuma. Nyt ollaan tehty pitkiä pyörälenkkejä uudella pyörällä, kohta eväät mukaan ja lähdetään jokivartta pitkin bongailemaan taas lintusia. On muuten lintujen nimet hauskan kuuloisia kun kaikki aakkoset eivät vielä tule oikein ja muutenkin niille keksitään ihan itse omia nimiä 🙂

Ihanaa kun saa järjestää sekä pojan että tytön synttäreitä, välillä hempeää vaaleanpunaista, välillä pöydän saa kattaa kirkkailla ja räikeillä väreillä. Saa nähdä mitä toiveita ensi vuonna! Ei voisi parempaa kiitosta saada kun näkee lasten silmistä miten onnellisia ja iloisia he ovat pienistä asioista, kuten poika tuosta täytekakusta. Luulenpa että vaikkei pöydässä olisi mitään muuta ollut kuin tuo täytekakku, niin poika olisi ollut ikionnellinen <3 Paljon Onnea vielä kerran rakas!

J / white & black - -

4 kommenttia “Sininen ja vihreä toiveena juhliin

  1. Onnea pojalle! Aivan huikeita herkkuja ja tuo kakku on siis niiiiiiin ihana &hearts;

    1. Kiitos paljon &hearts; Kakku onneksi onnistui hyvin eikä tarvinnut uutta turtlesia alkaa vääntämään 😀 Saa nähdä onko vaatimukset korkeammalla ensi vuonna 😉

  2. Hieno kakku! Raikkaat värit ja herkut kattauksessa! Täälläkin kovin omat synttärit pyörii mielessä. 🙂

    1. Kiitos Suffeliini 🙂 Täytätkö pyöreitä? Muistan kun järjestin omia synttäreitäni.. mustavalkoinen teema oli alusta asti selvä, mutta tarjottavien kanssa pähkäilin tovin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *