Piha kuntoon!

DSC_4257%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4249%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4242%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4233%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4204%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4263%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Äitienpäiväviikonloppuna on laitettu pihaa kuntoon. Tulppaanit nousevat kovalla vauhdilla mullasta, enpä muistanutkaan että niitä noin paljon istutin! Värikin on arvoitus, jännä miten sitä unohtaa mitä sipuleita on istuttanut. Siitä tulikin mieleeni että puutarhavihko pitäisi hommata. Onko teillä pihan omistajilla sellainen käytössä? Ja sinne voisi vaikka piirtää istutusalueet ja kirjoittaa mitä mistäkin löytyy. Minä en oikeasti enää muista mitä lajikkeita täältä pihalta löytyy, kun joka kevät ja syksy tulee uusia kasveja ja puita istutettua. Puutarhavihko olisi käytännöllinen hajamieliselle puutarhurille kuten minä 😉

Äitienpäivä alkoi tänään ihanasti. Sain ensin nukkua pitkään, sitten minut herätettiin onnittelujen ja aamupalatarjottimen kanssa. Lapset olivat tehneet hienot lahjat ja isikin oli ostanut oman paketin ruusukimpun kera. Alkuviikosta lapset toivat paketit kotiin ja joka päivä sen jälkeen kyselivät että äiti haluatko tietää mitä noissa paketeissa on ja sipisivät isille mitä ovat askarrelleet. Vihdoin tänä aamuna saivat antaa paketit ja voi sitä jännitystä. Sisältö herkisti äidin täysin <3 MInusta lasten tekemät jutut ovat kaikkein kauneimpia. Muistan miten oma äitikin aina ilahtui kun tuotiin koulusta kotiin itse tehdyt äitienpäivälahjat. 

Puolilta päivin meidät on kutsuttu syömään mummulaan joten sinne suuntaamme seuraavaksi ja kahvittelemaan menemme toisen mummon luokse. Lämmin ja ihana päivä tiedossa. Viettäkäähän tekin aurinkoinen päivä ja oikein kaunista Äitienpäivää äideille <3

J / white & black - -

2 kommenttia “Piha kuntoon!

  1. Oma piha ja puutarha on loputon laittamisen kohde,ja mielellään sitä laittaakin.Laitoin viime kesänä kasvihuoneen ja nyt on tulossa lasiterassi.

    1. Voi ihanuus, täällä lasiterassista ja kasvihuoneesta vasta haaveillaan.. Olen keräillyt vanhoja ikkunoita ja niistä ajattelin koota jonkinlaisen kasvihuoneen. Omakotitalon pihassa riittää kyllä puuhaa ja hyvä niin, ihanaa touhuta oman pihan parissa ja nähdä miten puutarha kasvaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *