Sisätiloissa

Heippa! Takka lämmittää kivasti näin sateisena päivänä, ulkona ei viitsi olla ja eipä me nyt ulos päästäkään kun esikoinen on sairaana. Voi pientä <3 Aivan kamalasti liikkeellä kaikenlaisia tauteja. Toivon vaan kovasti että tämä kolmas kuumeinen päivä veisi jo pöpöt mennessään. Sillä aikaa kun potilas on nukkunut, olen pessyt pyykkiä isot pinot, puunannut takan (tuhkalla ja vedellä muuten saa kaikkein parhaiten lasiluukut kirkkaiksi) ja tehnyt listaa mitä pitäisi tulevalle reissulle ottaa mukaan. Saa nähdä tuleeko meidän reissusta mitään.

Huonoa tuuria kun pitäisi helatorstaina olla jo matkalla Helsinkiin :/  Perjantaina ois tarkoitus lähteä Viron puolelle ja käydä Tallinnassa, hotellit ja kaikki on jo varattu. Mutta suunnitelmat muuttuu jos esikoinen ei parannu siihen mennessä ja silloin jäädään kotiin hoitamaan pikkupotilasta.

DSC_4188%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4153%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4196%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kuvissa vilahtaa mun ruusut jotka ostin ennen vappua Lidlistä, 13 päivää sitten. Uskomatonta että ne ovat vieläkin hengissä. Heh, ovat kestäneet niin pitkään, että jo odotan että ne tuosta kupsahtais 😀 Kunnon ikiruusut! Mukavaa päivää sinne ja muistakaahan käydä osallistumassa upeaan arvontaan, klik!

Ps. Pitäkäähän peukkuja että tyttö paranee ja päästään reissuun. Tää mamma olis niin piristävän reissun tarpeessa kun tammikuusta asti sairasteltu koko perhe vuorotellen.

2 kommenttia “Sisätiloissa

  1. Voi harmilainen, että pöpö on tullut vierailulle juuri ennen reissua! Peukut ja pottuvarpaat pystyssä, että pikkuinen tervehtyy ja pääsette lähtemään &hearts;

    1. Tänään on ollut kuumeeton päivä joten näyttää aika hyvältä että päästään huomenna lähtemään 🙂 Niin kauan ollaan odotettu matkaa koko perhe ja kyllä olis älyttömästi harmittanut jos ois pitänyt jäädä kotiin. Lähdetään vähän isommalla porukalla matkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *