Kauan etsin..

Löysin vihdoin etsimäni lasikuvun kirppikseltä. Kauan olen etsinyt hieman isompaa lasista kupua, vain muovisia on tullut vastaan mutta nyt tärppäsi. Kirppiksiä kierrellessä parasta on yllätyksellisyys, koskaan ei tiedä mitä sieltä lähtee mukaan. Vaatteita katselen todella harvoin, oikeastaan en koskaan, mutta sisustustavaraa sitäkin ahkerammin tai tavaraa jota voisi tuunailla omaan sisustukseen sopivaksi. Yleensä lähden tyhjin käsin kotiin, mutta joskus tekee hyviä löytöjä yhdellä samalla reissulla useampiakin.

Lasikupu koristaa nyt vierashuoneen pöytää. Pöydän ostin viime kesänä katetulle terassille, mutta se taisi jäädä pysyvästi tuohon, niin kivannäköinen tuota betoniseinää vasten. Viimeisestä kuvasta huomaa että joku oli käynyt rikkomassa HAY:n käden. Kukaan ei tunnustanut, sormi oli vain laitettu nätisti pöydälle 😀

DSC_4618%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

DSC_4579%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tänään maalasin (hyttyset kaverina) puuliiterin loppuun mustalla maalilla, siitä tuli aika hieno vaikka alkuun epäilin tuleeko liian tumma. Ei ollenkaan! Sulautuu niin hyvin metsän reunaan ettei sitä meinaa edes huomata. Vielä kun löytäisin jostain pyöreän(!) ikkunan.. Sen siitä saa kun suunnittelee jotain ja saa jonkin idean, sitten vasta mietitään miten se toteutetaan 🙂 Olenkohan koskaan maininnut blogissa että kun jotain päätän niin sinnikkyyttä ja jääräpäisyyttä täältä löytyy ;D Luulen että joudun leikkaamaan pleksistä ikkunan. Mutta pyöreä siitä tulee 🙂  Kivaa viikkoa!

 

 

 

 

 

8 kommenttia “Kauan etsin..

 1. Hmm, teilläkin asuu siis Somebody ja Nobody…Somebody did it, but Nobody knows who !<br />
  <br />
  Kivan löydön teit! Mukavaa viikkoa &hearts;

  1. Joo täällä asuu montakin Somebodya 😀 kukaan ei koskaan tunnusta keltä se meni rikki :D<br />
   <br />
   Kiitos, sinne myös &hearts; Nyt ainakin ihana auringonpaiste ulkona heti aamusta.

 2. Hieno löytö. Ja näyttää muutenkin tosi hienolta tuo kokonaisuus.<br />
  Meidän kädeltä tipahti aikoinaan sormi ihan itsekseen. Onneksi on helppo liimata takaisin 🙂

  1. Kiitos Anna! Tykkään tuosta meidän vierashuoneesta niin paljon että voisin vaikka muuttaa sinne nukkumaan :D<br />
   <br />
   Voihan se olla että tuostakin itsekseen tipahti, mutta epäilen 😉 niin paljon lapset ovat tykänneet taivutella sormia eri asentoihin.

 3. Ihana kirppislöytö! Minäkin olen etsiskellyt lasikupua, sellaista vanhan ajan kakkukupuhenkistä, mutta eipä ole vielä tullut vastaan. Pyöreän lasin voisi saada lasitusliikkeestä ja siihen voisi nikkaroida karmit itse vaikkapa vanerista. Tarpeaksi isosta levystä voi leikata pyöreät karmit kuviosahalla 🙂

  1. Jes! Olen pohtinut että mistä saan karmit pyöreälle ikkunalle ja sinähän sen sanoit 🙂 Vaneria taitaa löytyäkin varastosta. Kiitos todella paljon vinkistä!!

 4. Ihana löytö! &hearts; Tuollaista olen itsekin yrittänyt metsästää, tuloksetta. Yksi vanha kupukello löytyisi ja sen voisi tuunata kyllä tuohon tarkoitukseen. Kivaa viikon jatkoa &hearts;

  1. Joo nämä on kyllä kiven takana, luulen että tuo löytämäni kupu on itse tuunattu kun musta spraymaali päällä. <br />
   <br />
   Kiitos 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *