Tämän vuoden kukkaloistoa

Kesän ensimmäiset ja viimeiset kukat on hankittu pihalle, luulen että näillä pärjätään hyvin 😉 Hortensia on yksi lempikukkani ja olin aivan onnessani kun huomasin että syksyllä istuttamani terassihortensia lähti penkistä kasvamaan, koskaan ennen en ole onnistunut siinä hommassa! Olikohan sillä vaikutusta kun istutin sen maan tasalle ja peittelin lehdillä?! Tämän vuoden hortensioille teen saman syksyllä ja toivon että lähtisivät kasvamaan ensi vuonnakin.

Muistatteko muuten ne edulliset Lidlistä ostamani sipulit joista laitoin kuvia tännekin? No, näyttää siltä että nekin lähtivät kasvamaan, jes! Pionissa on jo pieni varsi näkyvissä, kukkia on vielä turha odottaa tälle kesää, mutta mahtavaa että lähtivät kasvuun. Ihana tunne kun saa kukat ja hyötykasvit pihalla menestymään. Ehkä minussa sittenkin asuu pieni puutarhuri 😉

DSC_4468%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4446%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4454%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4462%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4440%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_4470%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Tämän vuoden kesäkukat ovat suurimmaksi osaksi lasten valitsemia joten väriä löytyy! On punaista, violettia, vihreää, valkoista ja keltaista. Poika halusi punaisen Dahlian leikkimökin edustalle ja innoissaan sille antaa joka päivä vettä. Täällä on vettä tullut sen verran paljon ettei kukat tarvitsisi yhtään vettä nyt. Juhannukseksi olen tilannut aurinkoista ja lämmintä säätä, minun puolesta vesisateet voivat jatkua siihen asti, mutta juhannuksena pliis aurinkoa!

Eilen käytiin hieman shoppailemassa (mitään en kylläkään löytänyt itselleni) ja syömässä hyvin lasten ja äitini kanssa. Minä kävin parturissa rentoutumassa, ah, tekipä hyvää hetki istua ja sain kesäksi uuden tukan. Nyt voi hyvillä mielin aloittaa viikonlopun vieton, tiedossa on sipuleiden istutusta ja maalausta eli taas erittäin jännittävä weekendi tulossa ;D Ai niin ja betonipenkille täytyy tehdä kaveri tuohon ruokailuryhmän toiselle puolen. Hyvää viikonloppua <3

J / white & black - -

2 kommenttia “Tämän vuoden kukkaloistoa

  1. Upea tämä teidän terassi! &hearts; Kivaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *