Betoninen lasilyhty

Kaikki tietää mieltymykseni betoniin, eikö vain 🙂 Tässä toisen betonipenkin muotin valmistumista odotellessa(!) ostin itselleni betonialustalla olevan lasilyhdyn katetulle terassille. Meillä on tapana istua terassilla iltamyöhään, joten on kiva sytytellä kynttilöitä tunnelmanluojiksi vaikka valoisat kesäyöt eivät välttämättä kynttilöitä tarvitsisi. Mutta tää on vähä niinkuin betonipenkille kaveri kun odottelen sitä toisen penkin valmistumista.

DSC_5361%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5364%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5340%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vihdoin sää lämpeni niin että tarkenee terassilla istua ilman torkkupeitettä. Kesän ehdottomasti paras paikka pihallamme on katettu terassi. Siellä lapset pelaavat, leikkivät, ajavat polkutraktoreilla pitkin terassia ja välillä hyppäävät maitotankista tehtyyn paljuun. Lämmitystä siinä ei vielä ole mutta näyttää kelpaavan kylmempikin vesi. Eilenkin vesi ja ankat lentelivät pitkin pihaa, niin kivaa oli polskutella vedessä auringon paistaessa.

Mulla on tapana kierrellä iltaisin omalla pihalla (onko muilla sama tapa?) ja eilen huomasin uuden pionilajikkeen kukkivan. Ihana tummanpunainen kukka aukeamassa, joten pakko oli ottaa kuva muistoksi. Äsken huudeltiin keittiöstä eväiden tekoon, joten se on moikka! Kalavehkeet on valmiiksi pakattuna, nyt kaloja narraamaan. Aurinkoista torstaita!

 

DSC_5367%20%E2%80%93%20kopio.jpg

12 kommenttia “Betoninen lasilyhty

 1. Upea pioni! En tiedä olenko ennen tuon väriseen törmännytkään. Lasin ja betonin yhdistelmässä on jotakin kiinnostavaa. Kai se on se kirkkaan ja kiiltävän sekä rouhean ja matan liitto. Todella hieno ja näyttävä lyhty.<br />
  <br />
  Ihania, lämpöisiä kesäpäiviä sinne!

  1. Se on kaunis, itsekään en ole tuon väriseen törmännyt ja en muista edes lajikkeen nimeä. Joskus viime kesänä ostin pionin puutarha-alesta :)<br />
   <br />
   Tänään on ollut oikein hellepäivä, minä tykkään! Ihanaa viikonloppua!

 2. Ihana kynttilä, mulle ja! Ja betonipenkki myös mulle heti! Täytyy laittaa mies betonipuuhiin 🙂 Minäkin kierrän joka ilta pihan ympäri. Mieheni kutsuu sitä &quot;mittailuksi&quot; &hearts;

  1. Mä oon tässä odotellu että millon päästään betonipuuhiin 😀 aina on jotain muuta tekemistä pihalla ja mies teki viimeksi niin hyvän muotin penkille että saa tehdä samanlaisen 🙂 Oi, ihana ilmaisu pihan kiertelemiselle 🙂

 3. Sama petonilyhty meilläkin ja tykkään. On myös tosi kiva, kun käyttää maljakkona. Kantsii kokeilla 🙂

  1. Voi tuo olis niin kiva maljakkona mutta tuossa minun lasissa ei ole pohjaa. Mutta vois kokeilla niin että laittaa toisen pienemmän lasimaljakon sisään, tulis kivanäköinen.

 4. Kaunis lyhty! &hearts; Kävis meidänkin terassille 🙂

  1. Näitä löytyy Kärkkäiseltä, muistaakseni 12e oli hintaa. Mukavaa iltaa sinne!

  1. Syksyllä tuon lyhdyn sisälle, nyt saa olla terassilyhtynä siihen asti. Yleensä mä oon heittänyt kynttilät kaappiin, mutta tänä kesänä olen poltellut joka päivä kynttilöitä terassilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *