DIY-Kylmäpalju ensiesittelyssä!

DSC_5568%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5572%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sunnuntai-illan tervehdys täältä kotoa! Loppuviikosta on ollut joka päivä menoa jonnekin etten ole kerennyt blogin pariin, mutta tänään ehdin ja ajattelin heti toteuttaa lukijan toiveen. Eli ensiesittelyssä meidän maitotankista tehty kylmäpalju 🙂 En tiedä miten en ole aiemmin tätä blogissa muistanut esitellä vaikka se on jo monta vuotta sitten tehty takaterassin yhteyteen. Kiitoksia vain muistutuksesta sinulle joka pyysit kuvia paljusta 🙂 Sopiva paikka löytyi tosiaan terassin nurkkauksesta ja teimme korokkeen ympärille, jotta lapset pääsevät paljuun helpommin.

DSC_5564%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Maitotankki on vuorattu kyllästetyllä laudalla, samaa mitä olemme käyttäneet terassin tekoon. Sopivan lyhyillä ruuveilla saatiin laudat kiinni ja minusta tuo on paljon parempi kuin että teräksinen tankki näkyisi, sulautuu melkein koko terassialueeseen 🙂 Lapset rakastavat paljussa polskimista, itselleni vesi on vielä liian kylmää mutta saunasta on kiva käydä vilvoittelemassa. Tarkeneekohan tänään pulahtaa saunan jälkeen kylmään veteen, iiks, saa nähdä! Aurinkoista iltaa! Ensi viikolla tulossa sisustusjuttuja niin sisällä kuin ulkona, nähdään <3

 

J / white & black - -

6 kommenttia “DIY-Kylmäpalju ensiesittelyssä!

  1. Ei hitsit, tämä on aivan huippu idea ❤️ Pakko ahdistella paria setääni, jotka ovat olleet maitotilallisia 😉

    1. Kiitos Mia &hearts; Innolla odotan kuvia teidän paljusta 🙂 meki sukulaiselta saatiin tää vanha maitotankki kun hän ei sitä enää tarvinnut. Pakko oli keksiä uusiokäyttöä ehjälle tankille.

  2. Onpa tosi kivan näköinen, nimenomaan tuo vuoraus! Paljuhan näyttää ihan siltä, kuin olisi terassia varten alunperinkin tehty.

    1. Kiitos &hearts; Kieltämättä näyttää ihan kuin se olisi tehty tuohon nurkkaukseen 🙂 vielä kun tulisi hellekelit että pääsisi uimaan.

  3. Ihana idea ❤️ Voi kunpa löytyisi jostain tuollainen maitotankki 🙂 Ihastelen blogissasi näkyviä sisustusjuttuja aina ❤️ Mukavaa maanantaita ❤️

    1. Voi kiitos paljon kauniista sanoista &hearts; Ei muutakuin kyselyä eri palstoille josko jollain olisi antaa käytöstä pois otettu maitotankki. Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *