Matto aulaan

Olen etsiskellyt mattoa aulaan, mutta olen myös harkinnut olevani ilman mattoa nyt jonkun aikaa. Valkoinen nukkamatto on tullut tiensä päähän, joskus aikoinaan ostin sen Ikeasta ja yrittänyt pari kertaa pestä maton siinä onnistumatta. Aina se jää likaisen näköiseksi ja senhän tietää että lapsiperheessä valkoiset matot eivät pysy ikuisuuden valkoisina, joten nyt etsinnässä erivärinen matto tai sitten valkoinen, jonka pesu myös onnistuu. Kokosin kollaasiin Elloksen sivuilta mattoja joista voisin harkita mattoa aulaamme. 

 

nimet%C3%B6n.jpg

1. Rachel-matto

2. Uni-matto

3. Bryne

4. Milano

5. Pomona-matto

 

Tuo nro.2 meiltä jo löytyykin suurimmassa koossa olohuoneesta ja siihen olen ollut tyytyväinen, edullinen perusmatto ja sitä voi käyttää molemmin puolin. Tekisi mieli tilata samanlainen. Matto on myös tosi kevyt puistella vaikka olkkarin matolla on kokoa kolmisen metriä. Kuviollinen houkuttelisi myös, kuten kollaasista näkyy, siinä on ihania kuviollisia mattoja mulla vaihtoehtoina. Voihan mattoprobleema 🙂 Löytyykö teiltä jokin näistä matoista? Huomasin että osa oli alennuksessa joten nyt olisi hyvä aika tilata matto kotiin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia “Matto aulaan

 1. Kivat vaihtoehdot! :)<br />
  Meillä on tuo Rachel-matto isona ja vielä yksi pitkulainen versio. Tykkään kovasti, koiraperheessä tuo materiaali polypropeeni on ihan mainio!!

  1. Huomasin valinneeni mattokollaasin maanläheisiä sävyjä 🙂 jäi värikkäät matot nyt pois kokonaan, mutta nämä tosiaan sopisi vaikka kaikki meille. <br />
   <br />
   Kiva kun kerroit kokemuksia. Kissaperheeseen sopisi sitten myös mainiosti tuo ensimmäinen matto.

 2. Täällä myös matto eteiseen hankintalistalla, piti heittää vanha pois, kun oli jo niin kulunut. Täälläkin maton pitäisi kestää kulutusta, kun taloudessa on kissa. 🙂

  1. Meillä myös kissa, sillä ei onneksi ole tapana teroittaa kynsiä mihinkään sisällä 🙂 Harmittaa kun tuota Ikean mattoa ei voinut pestä..siitä ei kyllä valkoista taida saada enää muulla kuin kloritilla 😀

 3. Joko sait päätettyä minkä maton laittaisit? Kloriitti ainakin on tehokas, mutta tuskin pörrömatto sitä kestäisi 😉 usean vuoden takaa onkin kokemus poistaa tahra kloriitilla..tahra lähti kyllä, mutta matto vaaleni todella paljon pestystä kohdasta, eikä äitini oikein tykännyt tästä pesukokemuksesta 😂

  1. En oo vielä saanut päätettyä. Tuo kolmonen houkuttelisi kovasti!<br />
   <br />
   😀 Joo kloriitista on huonoja kokemuksia 😀 se ei tosiaan sovi ihan mihin vaan 🙂 Mutta tuo mun matto on jo niin likainen et vois vaikka uittaa kloritissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *