Ihanat paperilyhdyt terassille

DSC_5514%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

terassi%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5502%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sain tuliaisena kaksi valkoista House Doctorin paperilyhtyä ja ripustin ne samantien katetulle terassille. Niin keveät ja kauniit! Kun illat pimenevät, niihin voi sytyttää led-tuikut palamaan, ovat kyllä kauniit ilman valoakin. Nämä taitaa muuten syksyn jälkeen matkata sisätiloihin, vierashuoneeseen betoniseinän pariksi 🙂 Hatun löysin kirpparilta muuutamalla eurolla ja olen etsinyt vielä toista hattua seinälle. Tuossa sohvalla istun yleensä jo heti aamulla ja juon aamukahvit. Ihana kuunnella luonnon ääniä hiljaisuudessa kun toiset vielä nukkuvat. Tänäänkin lapset heräsivät vasta ennen yhdeksää. Kohta pitää ottaa nukkuma-ajat taas käyttöön eikä iltaisin saa enää valvoa niin myöhään, mutta ei vielä. Nyt nautitaan kesästä. Monet päikkäritkin on tullut sohvalla otettua, peitto vain korviin ettei hyttyset inise ja uni tulee pian 🙂

Postausluonnoksissa odottaa muuten kuvat meidän valmiista grillauspaikasta ja sisällekin on tullut tehtyä pieniä hankintoja. Huomenna voisin esitellä valmistuneen grillauspaikan, joten siihen asti moikka! Huomista odotetaankin jo kovasti, lapset varsinkin, kun lähdetään mökkeilemään sukulaisten kanssa. Alias, mölkky, grilliherkut ja uimavaatteet mukaan ja rentoa mökkielämää viettämään. Voi teitä onnekkaita joilla on oma mökki <3 Mä varmaan asuisin koko kesän mökillä jos sellainen olisi 🙂

DSC_5496%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *